banner102

Bayağı bir ağır olmuş diyenler olacaktır.

Ağır-mağır, anlatamadıktan sonra ne fark eder. Anlamayana davul zurna az demişler. Az mı davul zurna çaldık AKP’nin yanlışları için.

Üç-beş Lut kavmi uzantısının oyunu alacağım diye kırmadıkları ceviz, örmedikleri çorap kalmadı milletin başına.

Şimdi oturmuş yaptıkları putları yemeye çalışıyorlar.

Hesap var!
Hesap var!
Hesap var! diye bağırıp durduk, dinletemedik.

Hadi onları geçtim de şu bir karış sakallı hüsnü takımına. “Yapmayın, etmeyin, gidişat iyi değil.” dedik, dinletemedik.

“Bunlar Kur’an’a, kitaba muhalefet kanunlar çıkarıyorlar. Bunlar zinayı, domuzu, faizi helâl ölçüsüne sokmaya çalışıyorlar. Bunlar, helâl-haram demeden milleti soyup döktüler. Sokaklar müstehcenlik doldu... filan filan” dedik durduk. Ama anlatamadık ki!

Biz ne desek, yok efendim o yeni olan bir şey değil ki; eskiden de vardı...

“İyi de kardeşim, Yüce Allah, ‘İyilikleri emredin, kötülükleri de nehyedin!’ buyuruyor. Sen bir defa AKP’ye toz kondurmamak için iyiye kötü, kötüye iyi diyorsun.” dedik anlatamadık.

AKP’nin putu öyle üç beşle sınırlı da değil ki, şimdi hangisini sayacaksın...

Hepsinin zamanı gelecek. Ancak onları yemeye fırsatları olmaya da bilir.

İşin içinden çıkamayacakları çok şey oldu bugüne kadar. Fakat millet anlamak istemedi. Hep iyiye yordu. Bundan sonra da olacak. Yaptıkları bir çok şey gelip karşılarına dikilecek, boğazlarına da dizilecek...

E, bugün Diyanet İşleri Başkanı’nın haram dediği şey an itibariyle mi haram oldu. Hayır, o müsaade edilen kanunu çıkardıkları gün de öncesinden de haramdı.

Diyanet işleri diğerlerine de haram demeyecek mi günü geldiğinde? Demesi gerekiyor(!)du.

Bugün dediği, ya da ne bileyim demesi gereken daha birçok şeyi ertelemesi Allah katında kabul olur mu(!)? Orasını ben bilmem. Ben sadece haram olduğunu ve resmen ve de alenen işlendiğini bilirim.

Şimdi ‘Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek’ değiminin yeri geldi ama ifade etmek de pek doğru olmaz.

Bugün Diyanet İşleri Başkanı hakikaten de AKP’nin ‘zinayı da suç olmaktan çıkardığı’ 5237 sayılı TCK’nın 219. maddesine göre suç işlemiştir. Hele açıp bir maddeyi okuyun da aklınızı kaçırırsınız.

AKP bu maddeyi iptal etmedikten ve yerine ‘Zina haramdır, işleyenlere şu şu şu müeyyideler uygulanır.’ maddesini koymadıktan sonra, ister minberlerden isterse kürsülerden avazı çıktığınca bağırsın beş para etmez.

Tabi bu serzenişler ortağına da gelsin...

Put yapıp sonra acıkınca da yemek bir anlam ifade etmiyor. Muhammed’i bir anlayışla putları devirmezseniz ağzınızla kuş da tutsanız Rabbim sizi affetmez... İnanın Rabbim sizi affetmez!

Ey Rabbim! Onların yüzünden bizleri helâk eyleme...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90