banner102

Alimler şehri Of diyerek havalar attınız...

Hafızlar ile övünüp şovlar yaptınız...

Camiiler yapıp kendinizi kandırdınız..!

Kur'an Kursları ile gösteri yaptınız..!

Okullara Kur'an dersini koyarak milleti avuttunuz..!

Bütün bunların yanında Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinin kesinlikle razı olmayacağı programları da yapmaktan geri durmadınız. Üstelik bunları güzel bir iş yaparcasına duyurdunuz.  

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu..!

Yüce Rabbimizin kesinlikle razı olmayacağı nahoş eğlence programlarını alimler şehrinde düzenlemekten hiç mi çekinmiyorsunuz?

Farklı ülkelerden gruplar halinde insanları ilçeye getirtip, devletin imkanları ile reklam ilanları yaptırarak vatandaşları bu nahoş programa davet etmekten hiç mi sıkılmadınız?

Bu nahoş programı haftanın manen en mübarek gecesi olan Cuma akşamında yapmaktan hoşnut mu oldunuz?

O davete giden vatandaşlara sadece acıyorum, fakat bu ilçenin alimler şehri olduğunu her platformda ilan ederek Yüce Rabbimizin razı olmayacağı programları yapanları masum görmeyip sert bir şekilde kınıyorum.

Şair Mehmet Akif İstiklal Marşımızın 8. kıtasında şöyle diyordu:

Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: 
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. 
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli- 
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.

Namahrem elini üzerimize değdirmeye çalışanlar ve onlara destek olup işbirliği içinde olanlar başaramayacaklar.

ÇARŞAFLI HÜSNİYELER DOYASIYA EĞLENİYOR..!

Defalarca anons edilen, billboardlara reklamı asılan, mesajlar ile halkın davet edildiği programda İslam'ın emrettiği örtünmeyi en güzel şekilde ifa ettiren bir örtü ile (çarşaf) herkesin içinde horon oynamak hangi dine göre uygun olur?

Fetö denen örgüte 15 Temmuz öncesi, papa ile diyalog kurması, dinler arası diyalog, din ile aldatma vb icraatların tümünü içine alan Ilımlı İslam projelerini dillendirip düşmanlık yapmıyormuyduk?

Peki ülkemizde ve ilçemizde fetönün üstlendiği kafirlerin projesi olan ılımlı İslam projesi adım adım işlemiyor mu?

Camiye gidip Allah'ın (Celle Celalühü) emir ve yasaklarını dinleyeceğiz, dışarı çıkıp topluca bu yasakları övünerek yapacağız..!

Felaketler gelmeden önce başta idareciler, kanaat önderleri, hocaefendiler ve duyarlı olan bütün vatandaşlar, bu toplu isyanlardan uzak durmalı ve yapanlara karşı da tepki koymalıdır.

Tarihte yapılan toplu isyanların sonu hep felaketle bitmiştir..!

Yüce Rabbim razı olmadığı bütün amellerden bizleri uzak tutması ve kendi rızası doğrultusunda yaşam sürmeyi cümlemize nasip eyler inşAllah. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma kaya 2019-08-03 19:35:54

Allah razı olsun

Avatar
Yazık çok yazık 2019-08-04 23:04:14

Of'un İslam adına tarıhten gelen bir orjinalliği var,her Oflu bu orjinalliği korumak gibi bir sorumluluğu olduğunu unutmamasılazım.Birileri tarafindan bilinçli olarak bu orijinallik sulandırılmayacak çalişiliyor.Malesef ama Malesef yetkililerde buna alet oluyor . Fötö çalişmalarının bir başka versiyonu devam ediyor.Nerde din görevlileri sendıkası hiç sesi çıkmıyor yazıl çok yazık.

Avatar
Yusuf İslam 2019-09-04 09:48:11

Allah razı olsun. Ne mutlu İslam davası ile dertlenenlere..

banner90