banner102

Bir haftadan beri İran karışık. Kirli eller İran'ı karıştırmakla meşgul. Medyaya bakarsanız güya kadının biri başı açık olduğundan polisin elinde ölmüş. Yerseniz. 

Şu unutulmamalıdır ki bizim medya öyle yayın yapar ki katiline sevgili olursun. Medya yaklaşık bir haftadan beri ülke geneli ayaklanmaları pompalamaktadır. Sokak hareketlerinin ülke geneline yayılmasına çalışmaktadır.

Durum daha bir sıkıntılı. İran devleti ülke geneli internete ulaşıma yasaklamışken Amerika İran üzerine koyduğu bir sistemle İran geneli internete ulaşımı sağlamaya çalışmaktadır . Nedir ki sokak hareketleri ülke geneline yayılsın. Yani sizin anlayacağınız Amerika İran'a girmeye çalışmaktadır.

Bakınız sokak hareketleri masum değildir. Görünüşte masum görünebilir ama asıl amaç hedef devleti dize getirmektir. Sizler masum olarak sokağa çıkabilirsiniz ama asıl geride devletten taviz koparma amaçlıdır. Siz bilmezsiniz ama siz hak ararken arkadan eve döndüğünüzde evinizi bulamayabilirsiniz. Durum bu kadar ciddidir.

Amerika sokak hareketleriyle İran'ı zorlamaktadır. İran'ın güvenliğini aşmaya çalışmaktadır. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Şu anda İran sokaklarında ajanlar cirit atmaktadır. O haseple İranlı kardeşlerimiz vakit geçirmeden evlerine dönüp sukunetle beklemelidirler.

Burada İran molla sistemiyle barışık olamayabilirsiniz. O haseple kızabilirsiniz fakat önemli olan İran'ın ve neticede Türkiye'nin güvenliğidir. Ondan dolayı insanımız bir miktar anlayışlı olmalıdır. İnsanımız medyanın çok etkisinde kalmaktadır. Ondan dolayı İran'ı suçlayıcı ve Amerika'yı tutucu konuşmalar yapmaktadır. Bu tavır ülkemizin menfaatlerine ters düşmektedir.

Türkiye'nin güvenliği İran'ın güvenliğinden geçmektedir. Bölgede ayakta kalabilen birkaç devletten başka devlet kalmadı. Allah muhafaza Amerika İran'a girerse o zaman sıkıntılı günler başlar.Dikkatli olunmalıdır.

Amerika hedef ülkeye harekat hazırlığına girmeye çalıştığında önce medyayı kullanmaktadır. Irak'a HAZIRLIK YAPTIĞI GÜNLERDE MEDYAYLA IRAK'TA KİMYASAL SİLAHLAR VAR YALANIYLA DÜNYA KAMUOYU OLUŞTURDU DÜNYAYI ARKASINA ALDIKTAN SONRA IRAK'A GİRDİ SADDAMI KENDİ İNSANIN ELİYLE YOK ETTİ VE DAHA SONRADA IRAK'IN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ. Daha sonra Amerikalı yetkililer bu büyük bir yalandı biz sadece Irak'a girmeye niyet ettiğimizde dünya kamuoyuna arkamıza almaya çalıştığımızdan bu yalanı söyledik dediler.

Aynı durum 11 Eylül Dünya Ticaret Merkezine yapılan saldırılarda da gördük. Dünya medyaSI BU SALDIRIYI MÜSLÜMANLAR YAPTI YALANIYLA KAMUOYU OLUŞTURDULAR VE  DAHA SONRA AMERİKA BU BAHANEYLE AFGANİSTAN VE IRAK'A GİRDİ.  Sonra ne ortaya çıktı eski devlet Başkanı TRUMP'IN avukatı "Lanet olsun.Bu 11 Eylül saldırılarını Amerikan derin devleti" yaptı diye açıklama yaptı.Oyun büyük.

İran halkı! Kardeşlerim! Biraz sükunet...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90