banner102

Bugün Anadolu Ajansından bir haber okudum. Konu "Türk dizilerinden ülke geneli yaklaşık 600 milyon lira beklenmekteymiş. Bu diziler yaklaşık 150 ülkede izlenmekteymiş."

Haber yapılan konuyu görüyor musunuz?! Bu dizilerin yapımcıları bizlerin nesillerini bozmaya çalıştıkları gibi herhal başka ülkelerin nesillerini bozmayıda kafaya koymuşlar.

Bu dizileri hiç izlediniz mi?! Ben söyleyeyim bu diziler insanda ne haya ne edep nede utanma duygusu bırakmaktadır. Bu dizilere biraz baktımda amaçları neyse bir evli kadın onlarca erkekle düşer kalkar onlardan çocuk yapar ha birde hiç yüzü sıkılmaz. Yada bir erkek profili çizilir düşüp kalkmadığı bir kadın bırakmaz bu kadınların içinde evlisi bekarı önemli değil önemli olan düşüp kalkmak ne kadar kadınla beraber olursa o kadar erkektir. Kadınlar onların nezdinde birer et parçasıymış bu o kadar önemli değil. Ha birde bu kadınlarla oldukları sahneler olduğu gibi verilmesi de daha bir tuhaf bir durum. Yatak sahneleri olduğu gibi verilir. Sanki evlerimizde kadınlarımız kızlarımız yok.

Aslına bakarsanız bu adamların asıl zihniyeti  evlerimizde ki kadınları bozup başka erkeklerle yatıp kalkmalarını sağlamak. Ne ki bütün kadınlar erkeklerin arzularını tatmin etsinler. Kadın evliymiş bekarmış hiç önemli değil. Önemli olan kadınlarımız evlerinden çıksın ve erkeklerin arzularını tatmin etsinler. İffet haya hak getire.

Bu adamların niyetleri bu olduğundan her yaptıkları dizide bu konu işlenmekte. Bütün magazin televizyon dizilerinde hep aynı konu. Hiç eksiksiz.

İnsan sormadan edemiyor yetkililerimiz ne yapar?! Onlarda kadınlarımızın bozulmasını ve sokaklarda erkeklere meze olmasını mı istemekteler?! Başka türlü daha nasıl açıklayacağız bu durumu?!

Valla bu ülkeden korkmaya başladım. Bir ulusal ajansta böyle olduğu halde bununla övünüyorsa balık baştan kokuyor her hal. Baksana ulusal ajansta gözümüzün içine bakarak ne idüğü belli olmayan dizilerden gelen paralarla övünmekte. Tuhaf ya!

Bitmedi! Bu dizilerde güdülen amaçlardan biride zengin erkek profili çizilerek kadınlarımızın bunlara özenmesini sağlamak. Bu dizilerde ki zengin kadın zengin erkek ulaşılamayacak villalar elde edilemeyecek arabalar ne oluyor kadınlarımız bunları normal yollardan elde edemeyeceklerine göre ne oluyor kadınlarımız bedenlerini satmaya kalkıyorlar.Böylece köşe dönmeye ve zenginler gibi bir hayat yaşayacaklarını zannediyorlar. Bu yola düşen kadınlar hiçbir zaman zengin olamaz. Ancak erkeklerin arzularını tatmin ederler o kadar. O da bir erkeğin boğazını kesmezse. Çünkü bu alemde çalışan kadınlar her an öldürülmeyle karşı karşıyadır.

Bu dizilerden asıl güdülen amaç bu ülkenin evlatlarına aslını unutturmaktır. Bu dizilerle her fırsatta ahlaksızlık pompalandığından erkeğimiz ve kızımız sadece yaşam amaçları olarak birbirleriyle düşüp kalkmaya çalışacaklar. Başka bir amaç yok. Nesillerimizi bozmak.

Toplum öyle bir hal aldı ki bu dizlerden dolayı acizane kadın programlarını bakıyorum da programa katılan çocuklarımız babalarını aradıklarında yüzde doksan gibi çocuğumuzun babalarının belli olmadıkları ortaya çıkmış durumdadır. Bunun günahı magazin televizyonlarıdır. Onların yaptıklaRI REZİL DİZİLERLE BU TOPLUMU DÖNÜŞTÜRDÜLER.

Amaç kız evlatlarımızı sahip oldukları medeniyet bilincini unutturup erkeklere malzeme yapmaktır. Amaç büyük! Çünkü kızlarımız bozuldumu artık evlatlarını kaliteli yetiştiremeyeceğinden geleceğimiz kaybolmayla karşı karşıya kalacaktır. Çünkü nesli yetiştiren annelerdir de ondan. Anne bozuldu mu o toplum artık bitmiş demektir. Ağla haline. Bu durumda ülkenin işgal edilmiş edilmemiş önemli değil. Çünkü sen zaten daha baştan işgal edilmişsin. Kadın bozulmuş.

Anne ve babalar! Kızlarınızı televizyondan uzak tutun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90