banner102

Ülkemiz bir varoluş mücadelesi veriyor. Ya var olacak ya var olacaktır. Rabb'im devletimizin askerimizin ve gizli servisimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bir taraftan Ermenistan Azerbaycan üzerinden ülkemize saldırır diğer taraftan PKK' SI ve PYD' Sİ Suriye üzerinden bizlere saldırır. Tüm bu saldırılar emperyalist güçlerin yani Avrupa Amerika' dan ayrı düşünülemez.

Allah'ın izniyle tüm bu batıl yapılanmalar askerimiz ve gizli servisimizin tokadını yiyerek geri çekilmektedir.

Onlar her ne kadar biz Türkler geldikleri yere dönsünler dediklerinde gideceğimizi zannediyorlar aldanıyorlar. Bizler bu toprakları Fatihlerle Kanunilerle ve Atatürk'le Allah'ın izniyle vatan kıldık. Bizler ne Suriyeli nede Afganlıyız. Bizler ya bu topraklarda ebed devlet millet yaşayacağız yada bu topraklarda kefensiz vatanın kara bağrında şehit olup yatacağız. Bizlerin gideceği başka hiçbir yer yoktur.

Nasıl ki 1071 de dedemiz Sultan Alparslan bu toprakları bizlere vatan kılmışsa  bizlerde bu topraklarda Türk Kürt kardeşliği içerisinde kardeş olarak kıyamete kadar hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz.

Bu sosyete namzetleri bunu böylece bilsinler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90