banner102

Alimlere ve kanaat önderine tavsiyem şudur;

Kandilli Rasathanesi gibi güncel fıkhı ilimlere vakıf, sürekli ilmini artıran bir Azab Rasathanesi kurmalarıdır.

Bu Rahasathane Müslümanların yaşadığı toplumlarda Allah'ın(Celle Celalühü) geçmiş toplumlara gazap ettiği günahların artması ve yaygınlaşması halinde alarm verecek ve en üst perdeden toplumu uyaracak.

Müslümanların anayasası, yaşam rehberi olan Kur'an ve onu yaşantısıyla insanlığa en mükemmel şekilde açıklayan Sevgili peygamberimizin (Sellellahu Aleyhi Vesellem) sünnetlerinde bizlere açıklanan helak olmuş kavimler incelenecek ve günümüze göre güncelleştirilerek toplumu bu tehlikeli faylardan haberdar edilecek. Hangi azab fayının büyük yıkımlar getireceğini, hangisinin genel manada yıkıma sebep olacağını detayları ile kamuoyu ile paylaşırlar.

Azab Rasathanesi 7/24 saat aralıksız şekilde çalışıp ülkemizin ve dünyanın birçok yerinde şubeler kurması gerekir. Tek merkezden yönetilerek aynı kaynaktan beslenen bilgileri insanlar ile paylaşırlar.

Ülkemizde ve dünyada hangi şehirlerde tehlikeli azab faylarının olduğunu teknoloji kullanarak insanlara ulaştırır. Hatta cep telefonlarına uygulama şeklinde programla anlık tehlikeli fay hatlarının bilgisi de verilir.

Bu Azab Rasathanesi geçmiş kavimlerin nasıl ve ne sebeple helak olduklarını görsel materyallerle hazırlanarak yeni yetişen nesle okullarda okutup öğretilir.

Tehlikeli azab fay hatlarının kırılması halinde nerelere sığınılacağı, hangi önlemlerin alınacağı detaylı ve şeffaf şekilde anlatılır. Hiçbir iktidarın veya otoritenin kontrolü altına girmeden sadece vahiy kaynaklı çalışır.

Gerçek manada huzur ve güven istiyorsak Alemleri yoktan var eden ve ihtişamlı düzen ile sürekli geliştiren. Yaşadığımız dünyanın bu alemin içinde mikroskop ile zor görülebileceği kadar küçük olduğu bir sonsuzluğa sahip varlığı yaratan Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretleri isterse bütün dünyayı anında yok eder. İsterse bir şehri deprem ve diğer afetler ile yerle bir eder. İsterse güllük gülistanlık yaşatır ama kalplerinden imanı alıp ahirette sonsuz azabı verir. Fakat bütün bunları bir imtihan vesilesi kılıp bu imtihanı kendi rızası doğrultusunda yaşayanlara dünya ve sonsuz ahirette mutlu sonla müjdelediğini buyurmuştur.

Mesele basit, ya fert, cemaat ve toplum bazında Rabbimizin ipine sımsıkı bağlanıp her işimizi O'nun rızası doğrultusunda yapacağız, ya da bela ve sıkıntılarla baş başa kalırız.

Yeryüzüne Allah'ın (Celle Celalühü) nizamı hakim oluncaya kadar İslam düşmanları ile malı ve canı ile mücadele edenlerden oluruz inşAllah.     

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90