banner102

Google+'ın Kaç Kullanıcısı Var?

Google, son kullanıcı sayısı merak edilen sosyal ağ projesi Google+'ın kullanıcı sayısını açıkladı. Ancak bu rakam Facebook ile karşılaştırıldığında durum pek de iyi gözükmüyor.

15 Ekim 2011 Cumartesi 10:46
Google+'ın Kaç Kullanıcısı Var?

Google'ın sosyal ağŸ projesi Google+'ın hızı kesilmişŸ gözüküyor. Dün yaptığŸımız haberde, Google mühendislerinin iç yazışŸmalarından birinin yanlışŸlıkla paylaşŸılması sonucu ortaya çıkan durumu anlatmışŸtık. Google mühendisi Steve Yegge, Google+ konusunda hızlı davrandıklarını ve başŸarının şŸuan için uzak olduğŸunu belirtmişŸti.

Haziran ayının sonunda sadece davetiyeyle kullanıcı kabul eden Google+, çok kısa sürede 10 milyon kullanıcıya ulaşŸarak rakiplerine mesaj göndermişŸti. Eylül ayının sonunda davetiye sisteminden çıkıp herkese açılmışŸ olsa da Google+ için ilerisi pek de parlak gözükmüyor. ܇ünkü kullanıcıların çoğŸunun sadece hesap açtığŸı, ancak kullanım oranının bir hayli düşŸük olduğŸu açıklanmışŸtı.

Google, kullanıcı sayısı merak edilen Google+'ın şŸuanki kullanıcı sayısını açıkladı. Sitede 40 milyon kayıtlı üye bulunuyor. 3. ayını yeni doldurmuşŸ bir sosyal ağŸ için güzel bir rakam olsa da Facebook'un şŸuan 800 milyon kullanıcısı olduğŸunu ve 3 ayda 40 milyondan çok daha fazla yeni kullanıcı edindiğŸini düşŸünürsek Google+'ın başŸarısı gölgelenbilir.
 
Shiftdelete.net

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90