banner102

Twitter'a yeni özellik!

Popüler mikroblog sitesi Twitter, Polls yeni özelliğini duyurdu. Twitter'da çok yakında anket oluşturabilecek ve anketleri takipçileriniz ile paylaşabileceksiniz.

22 Ekim 2015 Perşembe 14:12
Twitter'a yeni özellik!
 Twitter her geçen gün yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Moments özelliğini duyuran Twitter, şimdi de Polls yani anket özelliğini resmi blogu üzerinden tanıttı. Twitter Polls ile kullanıcılar anket oluşturabilecek. Anket bir soru ve 2 farklı seçenek şeklinde olacak. Oluşturulan anketler 24 saat boyunca aktif olacak.

140 karakter sınırlamasına sadece anketin sorusu dahil olacak. Anket seçenekleri ise 140 karakterden ayrı tutulacak. Özellikle anket firmalarına büyük kolaylık sağlayacak olan bu özellik şimdi şu an aktif hale geldi. Twitter Polls özelliğinin takipçi sayısı fazla olan Twitter kullanıcılarının daha çok işine yarayacak.

TV5 Haber.com

Son Güncelleme: 22.10.2015 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90