banner102

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Anlık mesajlaşma ve görüşme imkanı sağlayan WhatsApp, Web sürümünü tüm platformlar için yayınladı. Peki, WhatsApp Web nasıl kullanılır?

24 Ağustos 2015 Pazartesi 18:30
WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?
WhatsApp, 2015 yılının Ocak ayında tarayıcı üzerinden kullanılabilenWhatsApp Web sürümünü duyurmuştu. Android, Windows Phone, Symbian S serisi ve BlackBerry telefonlardaki

WhatsApp ile uyumlu olan WhatsApp Web, geçtiğimiz gün tam 7 ayın ardından iPhone kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

İlk Adım
WhatsApp Web'i kullanabilmek için üç önemli şart bulunuyor. Bunlardan ilki ve en önemlisi iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry ya da Nokia S60 işletim  sistemi  olan bir telefonda WhatsApp uygulamasını kullanıyor olmanız.

İkinci ve üçüncü şartlar ise,  bilgisayarınızda  Google Chrome tarayıcının yüklü olması ve telefonunuzda WhatsApp'ın en güncel sürümünün bulunması.

Chrome'u Yükleyin

Eğer  bilgisayarınızda  Google Chrome yüklü değilse, aşağıdaki bağlantı ile Google Chrome'un en güncel sürümünü yükleyebilirsiniz.

WhatsApp'ı Güncelleyin

Eğer WhatsApp'ın en güncel sürümünü kullanmıyorsanız, uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

Chrome'u açın ve WhatsApp Web Adresine Gidin

Google Chrome'u çalıştırın ve aşağıdaki bağlantıdan WhatsApp Websayfasına gidin.


Barkod'u taratın

WhatsApp Web sayfasına gittikten sonra, tekrar akıllı telefonunuzdakiWhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>Ayarlar bölümüne girin veWhatsApp Web seçeneğine tıklayın. Bu seçenek henüz bazı iPhonekullanıcılarında aktif değil. Bir kaç gün içerisinde aktif olacaktır.

WhatsApp uygulaması ile Google Chrome'da açtığınız WhatsApp Websayfasında  yer  alan barkoda odaklayarak barkodu taratın.


Barkodu tarattıktan sonra WhatsApp'ı Google Chrome tarayıcınızda açtığınız WhatsApp Web ile kullanabilirsiniz.

Ayrıca WhatsApp'ın bildirim seslerini  bilgisayarınızda  duymak istiyorsanız,WhatsApp Web'de  yer  alan profil resminizin yanındaki menüden ayarlamaları yapabilirsiniz.

shiftdelete.net

Son Güncelleme: 24.08.2015 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90