banner102

Whatsapp'ı Kaç Kişi Aktif Olarak Kullanıyor?

Popüler mesajlaşma uygulamasının büyümesi sürüyor.

06 Eylül 2015 Pazar 17:55
Whatsapp'ı Kaç Kişi Aktif Olarak Kullanıyor?
 En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarının başında gelen WhatsApp, büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Facebook tarafından satın alınmasıyla birlikte birçok yeni özelliğe de kavuşan uygulama, an itibarıyla aylık olarak 900 milyon aktif kullanıcıya ulaşmış durumda. Yani neredeyse Facebook'u yakaladı denilebilir, ama tabii iki platformunda farklı amaçlara hizmet ettiğini hatırlamakta yarar var.

Bu bilgi, bizzat Jan Koum'dan geldi. Platformun kurucusu olan Koum, Facebook profilinden bilgi paylaşarak WhatsApp'in 900 milyon rakamını gördüğünü söyledi.

Bu yılın başlarında gelen bilgiler, Google uygulamaları haricinde yalnızca WhatsApp ve Facebook'un Android'te 1 milyardan fazla kez yüklendiği yönündeydi. Yükleme rakamı 1 milyarı geçmiş olsa da, aktif kullanıcı sayısı henüz oraya gelememiş görünüyor. Yine de 900 milyon aktif kullanıcı rakamının çok ciddi olduğu da ortada.

Facebook, WhatsApp'ı geçen yıl satın almıştı. - haberler.com

Son Güncelleme: 07.09.2015 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90