banner102

Bölgemizde menfur bir hadise yaşanmış, olayı duyan herkes dehşete düşmüş, şoka uğramış. Bir baba nasıl olurda bu kadar canileşebiliyor?

Olayın canlığını, dehşetini anlatmada kelimeler maalesef kifayetsiz. Olayları hep kuyuya düşenler üzerinden yorumluyoruz, oysa kuyu kazanları pek eleştirdiğimiz yok. Bu ve buna benzer menfur olayların vukuunda nerde hata yapıyoruz diye sistemi hiç eleştirdiğimiz yok. Hep vakıaları anlatıyoruz. Son günlerde toplumumuzda bu tip menfur olayların artmasında, başta diyanet camiasının, milli eğitim camiasının, yargı mensuplarının ve siyasilerin sorumluluklarını yeniden gözden geçirmeleri gerektiğini belirmek isterim, vakit geç olmadan!

Eğitimin merkezine İlkokuldan itibaren insani ve insani değerleri almalıyız. Canı babaya 1 ay evden uzaklaştırma cezası verilmiş, cezanın bitiminde bu menfur olayı işlemiş. Şimdi burada tüm yetkililere soruyorum; Allah için cevap verin, bir ay uzaklaştırma cezası yerine, taraflar bir ay psikolojik tedaviye alınsaydı daha iyi olmazmıydı?  Acaba bu menfur olay yinede işlenir miydi?

Ey siyasiler, yetkililer insan odaklı eğitime ne zaman geçeceğiz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90