banner102

Millet olarak, son zamanlarda bir takım siyasi kaygılardan dolayı çokça istismar edilen kardeşlik bağlarımız bir hayli zayıfladı. Acaba gidişatı tersine çevirme adına bir katkıda bulunabilir miyim düşüncesiyle aşağıdaki yazıyı kaleme alma zorunluluğu doğdu. Kimseyi itham etme niyetinde değilim. Karınca misali, safımı belli edip, milletimizin de aynı safta yer alması arzusundayım. 
...
Şu AKP’ye destek veren kardeşlerimizin beynini sabitleyen güruha ağız dolusu sövgüler geliyor insanın ağzına ama ne yaparsın ki terbiye müsaade etmiyor işte. 
O denli akıl tutulmasına maruz kalmışlar zavallılar ki; AKP’nin apaçık insanları küfre sürüklediğini bütün delillerle ortaya koyuyorsun, videolar paylaşıyorsun, fotoğraflar yayınlıyorsun... altına yazılan yorumlar: ‘Allah sizi ıslah etsin!’ 
E, amin yani kardeşim de Yüce Allah, hepimizi hayırla ıslah etsin inşallah! Ancak, sen ne zaman uyanacaksın bu bedbaht gaflet uykusundan!? 
Bir de kalkıp, ‘CHP ile, PKK ile işbirliği yapıyorsunuz’ diyerek seni küfürle itham etmezler mi. Hayda! Hem suçlu, hem de güçlü diye işte buna denir. 
“Ya arkadaş AKP’nin CHP ve PKK ile yaptığı en az 1000’er adet işbirliği var.” diyorsun, birer birer sayıp ortaya döküyorsun; o zaman da katıksız vatan haini oluyorsun... Yani şimdi buna beynin sabitlenmesi ya da akıl tutulması demeyip de ne dersiniz. 
Çözüm süreci, Çırağan zirvesi, Apo ile münasebetler, Apo siyasetin geleceğini iyi okuyor. Apo şöyle, Apo böyle; Kürdistan söylemleri, eyalet seslendirmeleri, megri megriler... ohoooo 1000 tane say.
Hele AKP-CHP münasebetleri! Ohoooo yine 1000 tane say. Tabi akıl tutulması yaşayanlar, AHABER çukuruna düşmüş zavallılar, bunları bilmez, hatırlamaz. Ancak, biz hatırlatalım. 
Hani sene 2002, hani Deniz Baykal’la boğaz buluşmaları, dokuz saat baş başa görüşmeler. Arkasından 20 Aralık 2002’de muhtar bile olamayacak şekilde yasaklı olan AKP Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan, CHP’nin de desteği ile 437 kabul oyla siyasi yasağının kalkması... 
Sırf bunun için bile AKP CHP’ye minnettar olmalı. Kalkıp adamları kafirlikle itham edeceğinize gidip ellerini öpmeniz lazım. Bu gün Baykal hastanede yatıyor, gidip helallik almanız lazım. (Ha bu arada şu yazdıklarımızı kırpıp, habere de takla attırmayın. Gerçi AKP’nin yaptığı en güzel icraatlardan birsi de bu ya!..)
Şimdi kalkıp CHP’yi destekleyen insanları küfürle itham ediyorsunuz. Bu insanlar bu milletin bir parçası değil mi? Biz, 82 milyon bu memlekette bir arada yaşamaya mahkûm değil miyiz? Hangimizin gidecek ikinci bir vatanı var? Evet, sayıları çok az olan müslüman olmayan kesim var, yok değil. Tamam onların da hakları var. Ancak, kardeşim nerede yaşadıklarını da bilecekler... 
Eğer, CHP ile AKP’nin karnesini inceleyecek olursak, İslâm adına emin olun CHP sınıfı geçer, AKP ise maalesef kalır. Mesela 1 Mart tezkeresi için CHP, ‘red’ oyu verdi. Tezkere red olduğu halde AKP hükümeti Amerikan silah ve savaş araçlarının Türkiye üzerinde konuşlanmasına müsaade etti. 20 Mart tezkeresine AKP’nin ‘evet’ oylarına karşılık CHP yine ‘red’ oyu verdi. Yani CHP, bölgemizde, İslam coğrafyasında savaş istemedi. Ancak AKP, buna müsaade etti ve 1,5 milyon müslüman katledildi. (Allah’tan korkmazlar!) 
Siz neyin peşindesiniz, birileri neyin peşinde? Azılı Siyonizm çerçeveyi daraltıyor. Parçalanma sırası geldi Türkiye’ye dayandı. AKP, halka hep başka konuşuyor, icraatları ise hep Yahudinin ekmeğine yağ sürüyor. Bu böyle gitmeez! 
Allah için 16 koca yıl geçmiş, bu süre içerisinde, memleketle ilgili, coğrafyamızla ilgili, ümmet ile ilgili artı ve eksileri şöyle bir liste haline getirin de bakalım ne ile karşılaşıyorsunuz. 
Şimdi müslümanlar olarak bizim her birimizde bir takım şuur eksikliği olabilir. Ancak, bu kardeş kavgasına neden olacak bir şey değil ki. Biz 82 milyon müslümanız ve de kardeşiz. Bir birimize tekme vuracağımıza adam gibi eksiklerimizi tamamlamak mücadelesini verelim. Kalkıp şu şöyledir diyerek, tekme vurmak bir müslümana yakışmaz ki... 
Şimdi, şuradan bu düşünceye sahip kardeşlerimi uyarmak istiyorum; ‘Bakın! Vallahi billahi bu huyunuzdan vaz geçmezseniz, inanın feleğin öyle bir tekmesini yersiniz ki emin olun direk gayya kuyusuna yuvarlanırsınız da bir el uzatanınız da olmaz, haberiniz ola!’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90