banner102

Milli Görüş'çüleri zalimlerle bir tutanlara şu soruları sormak istiyorum;

Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün..

RTE'nin, tezkerenin mutlaka meclisten geçmesi gerektiğini 

- 25 Şubat 2003 tarihinde TBMM'de Irak'taki Müslüman kardeşlerimizi bombalamak için abd conilerine izin verilmesini isteyen kim?

" Abdullah Gül'ün danışmanlığını yapan Ahmet Sever kaleme aldığı bir eserde AKP içindeki durumu şöyle anlatıyordu: "Özellikle, Beşir Atalay, Mehmet Aydın, Ertuğrul Yalçınbayır, Bülent Arınç, Zeki Ergezen, Azmi Ateş ve Kemalettin Göktaş gibi önemli isimler tezkereye karşıydı ve parti içinde açıkça bunun kulisini yapıyordu. Recep Tayyip Erdoğan ise, tezkerenin mutlaka meclisten geçmesi gerektiğini vurguluyordu.", "Cüneyt Zapsu, Ömer Çelik ve Egemen Bağış tezkerenin kabulü için çırpınıyorlardı. Özellikle Zapsu ABD Savunma Bakan Yardımcısı Paul Wolfowitz ile telefonda sürekli temas halindeydi."Yapılan oylamaya 533 milletvekili katıldı, 250 ret, 264 kabul, 19 çekimser oyu kullanıldı. Ancak, Anayasa'nın 96. maddesinde öngörülen 267 salt çoğunluğa ulaşılamadı. Bu durumda, tezkere kabul edilmemiş sayıldı." Kaynak : Ahmet Sever, Abdullah Gül ile 12 Yıl, Doğan Kitap, 30. Baskı, s. 45.

- abd de yayın yapan wall street journal gazetesinin 31 Mart 2003 tarihli sayısının bir köşesinde 'Paylaşılmış bir stratejik vizyon' başlıklı makalenin içinde geçen, "kahraman çocuklarınızın anavatana en az kayıpla dönmesini umuyor ve dua ediyoruz..." şu ifadeler kimin?

- abd nin şeytan liderlerine kadim dostum diyip onlarla sarmaş dolaş olan ve stratejik (askeri alanlar) ortaklık kuranlar kim?

- yahudi ile atılmadık imza bırakmayan kim?

- 17 Aralık 2004 yılında Papa X. İnnocent'in heykelinin altında kefelerin düzenlediği maddelere imza atanlar kimler?

- 2014 yılının Aralık ayında Ankara'da coşkuyla karşılanan ve Kızılay'daki AB şöleninde konuşup, "Hamdolsun tarihi aldık, başarı halkımızın" diyen kim?

- Okullarda, resmi kurumlarda ab adına projeler yaptıran, yarışmalar düzenlettiren kim?

- ab ye girme pahasına %99 u Müslümanım diyen bir ülkede, Yüce Rabb'imizin kesinlikle yasak ettiği domuzu damızlık etler arasına sokan kim? "7 Temmuz 2006 Resmi Gazete"

- 2005 yılının Kasım ayında yabancı sermayeyi Türkiye'ye çekebilme adına "Sermayenin Körfez, Yahudi, doğu, batı olmasına bakmam, öperim başımın üzerine koyarım" diyen kim?

Bu maddeler gibi maalesef binlerce madde var.. Ben Müslüman olarak bunları içime sindiremiyorum ki, kafamı kaldırım yollara, hastanelere, köprülere bakayım!

Hayatını çilelerle geçirmiş bir Peygamberin ümmeti olduğumu düşünerek, bana dünyanın nimeti değil ahiretin cenneti lazım diyorum..

Yüce Rabbim razı olduğu doğruları okuyup anlamayı, anladıklarını düşünmeyi ve içine sindirip yaşamayı cümlemize nasip eder inşAllah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90