banner102

Abdullah Kanca MYO Yeni Öğetim Üyesi

Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Öğretmenliği Lisans mezunu olan, Yüksek Lisans ve Doktorasını da aynı üniversitede tamamlayan Yrd. Doç. Dr. Fatma Şahin Dinç, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Anabilim Dalı 1.Derece Yardımcı Doçent kadrosuna atanarak göreve başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Aralık 2014 Salı 14:07
Abdullah Kanca MYO Yeni Öğetim Üyesi
Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda görev yapan Yrd. Doç. Dr. Fatma Şahin Dinç’in ulusal ve uluslararası sempozyum vb. Akademik toplantılarda sunulmuş ve yayımlanmış birçok makalesi, Enstitü Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık tarafından verilmiş çok sayıda takdir ve teşekkür belgesi bulunmaktadır.

KYÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. kurucusu Merhum Sanayici Abdullah Kanca tarafından 2008 yılında yaptırılıp, KTÜ’ye devredilmiştir. MYO bünyesinde Elektrik Programı, Elektronik Teknolojisi Programı, Makine Programı, Mekatronik ve Gemi İnşaatı Programlarında 600’ün üzerinde öğrenci eğitim-öğretime devam etmektedir. MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte eğitim-öğretime devam ettiklerini, Meslek Yüksek Okulu olarak her geçen gün büyüdüklerini ve öğretim elemanı kadrosunu güçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.12.2014 14:09
Anahtar Kelimeler:
Yrd. Doç. Dr. Fatma Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90