banner102

ABDULLAH KANCA’LI AKADEMİSYEN GÜNEY KORE’DE

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Umut Yaşar Uzunali, Güney Kore’de düzenlenen “Yapı Mühendisliği ve Mekanik Bilimi’nde İlerlemeler” isimli Uluslararası Kongrede söz lü bildiri ile katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Eylül 2015 Pazartesi 22:51
ABDULLAH KANCA’LI AKADEMİSYEN GÜNEY KORE’DE
 Uluslararası Kongrede, MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile birlikte hazırladıkları kaynak alanındaki “Temperlenmiş martenzit-termomekanik haddelenmiş çelik kaynaklı bağlantı mekanik özelliklerine kaynak sonrası yapılan ısıl işlemlerin etkisi” adlı sözlü bildiriyi sunan Öğr. Gör. Umut Yaşar Uzunali, kongrede oturum başkanlığı da yaptı.

Güney Kore Bilim ve Teknoloji İleri Enstitüsü (KAIST)  ve Fen ve Teknoloji Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce akademisyenin katıldığı Uluslararası Kongrede; Çelik ve Kompozit Yapılar,  Beton Yapılarda Hesaplamalı Teknolojiler, Çoklu Ölçeği ve Çoklu Fizik Mekaniği (ICMMM), Akıllı Yapılar ve Sistemler,  Depremler ve Yapılar,  Okyanus Sistemleri Mühendisliği, Hesaplamalı Tasarım (ICACD15) Gelişmeler, Rüzgâr ve Yapılar, Bilgisayar ve Beton,  Çoklu Kantar ve Multi-Fizik Mekanik ve Jeomekanik ve Mühendislik konularında akademisyenler tarafından sunumlar yapıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.09.2015 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90