banner102

Aksa Çoruh Elektrik’ten bilgi güncelleme çağrısı

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de yaklaşık 1 milyon 200 binden fazla aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik,COVID-19 salgını (koronavirüs) sebebiyle tüm abonelik işlemleri, fatura bilgilendirmeleri ve EPDK’nın son düzenlemeleri ile ilgili önemli konularda iletişimi sağlıklı yürütebilmek adına abonelerine bilgi güncelleme çağrısında bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Nisan 2020 Cumartesi 01:20
Aksa Çoruh Elektrik’ten bilgi güncelleme çağrısı

Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri koronavirüs gündemiyle ilgili şirketten yapılacak bilgilendirme çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için abonelerine bilgilerini güncelleme çağrısında bulundu. Abonelerin sistemde yer alan bilgilerini güncellemelerinin, Covid-19 salgını döneminde EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) tarafından alınan kararların hızlıca paylaşılması açısından da oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Aksa Çoruh Elektrik, evde kalmanın toplum sağlığı açısından çok önemli olduğu bu günlerde bilgi güncelleme işlemlerinin şirketin www.coruhaksa.com web sitesinden ya da çağrı merkezi üzerinden yapılabileceğinin altını çizdi.

Bilgi güncelleme işlemleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Aksa Çoruh Elektrikyetkilileri, abonelere sunulan hizmeti mükemmelleştirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.Abonelerinden yalnızca bilgilerini güncel tutmalarını rica eden yetkililer, Covid-19 salgını nedeniyleen iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda önlemlerini aldıklarını belirtirken dijital kanallar üzerinden tüm işlemlerin kolaylıkla yapılabileceğini bir kez daha hatırlattı.

Aksa Çoruh Elektrik’in aboneleri, www.coruhaksa.com ve 444 9 186 numaralı çağrı merkezi üzerinden bilgilerini kolayca güncelleyebiliyorlar.

Son Güncelleme: 25.04.2020 01:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90