banner102

Araklı'da feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Araklı ilçesinde yaylaya gitmekte olan ve içinde 7 kişinin olduğu araç uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralanan ve ölenlerin isimleri de belli oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2017 Cuma 14:54
Araklı'da feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı
Araklı ilçesinin Karadere yolu Sularbaşı Mahallesi yakınlarında yaylaya giden bir aracın dere yatağına yuvarlanması sonucu kaza meydana geldi. Yaklaşık 250 metreden uçuruma yuvarlanan araçta 7 kişinin olduğu öğrenildi.


Korkunç kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtilirken, ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu kaydedildi.

ÖLEN VE YARALANANLARIN İSİMLERİ

Kazada sürücünün babası Ali ve yengesi Havva İpekçioğlu ile komşuları Şükür Atmaca olay yerinde hayatını kaybetti. 

Yaralanan Tahsin Bilaloğlu, Abbas ve Zelife İpekçioğlu ise jandarma, sağlık ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sonucunda bulundukları yerden çıkartıldı.

Tahsin Bilaloğlu, kaldırıldığı Araklı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken Abbas ve Emine Zelife İpekçioğlu'nun tedavisi devam ediyor.






Kaynak: ulusalkanal

Son Güncelleme: 05.05.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90