banner102

Ayaz'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Çağrı

Trabzon Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Ayaz Türkiye' deki tüm Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarına çağrıda bulunarak kısa bir açıklama yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Eylül 2018 Pazartesi 18:31
Ayaz'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Çağrı

Yaptığı açıklamada, "Derdi Trabzon, amacı hizmet olan yurt içi ve yurt dışındaki tüm sivil toplum kuruluşlarını Trabzon gurbetteki en büyük çatısı olacak bu platformda birlikte olmaya davet ediyorum." diyen Başkan Hüseyin Ayaz, Ülke genelinde faaliyette olan tüm Trabzonlu, Trabzon kökenli,  Vakıf, Cemiyet, Dernek, Federasyon ve Konfederasyonlara yaptığı iş ve güç birliği çağrısı yaptı.

Ayaz; "Trabzon sivil Toplum Kuruluşları olarak Hep birlikte el ele verip  bölgemiz ve halkımız için, çok daha büyük projeler üreterek bunları uygulayıp Trabzon’un tanınırlılığını çok daha yukarılara taşıyarak, en başta bölge insanına daha çok faydalı olabilmek ve bölgemizin hak ettiği yeri ve değeri alması için birlikte çalışalım." dedi.

Başkan Ayaz, "Türkiye' deki tüm Trabzonlu ve Trabzon kökenli Sivil Toplum Kuruluşlarını bir yıldan bu yana hazırlık çalışmaları devam eden ve  kurulma aşamasında olan TDK - Trabzon Dernekleri Konfederasyonu  ile TAKADEMİ - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum." diyerek, derdi Trabzon, amacı  hizmet olan tüm  sivil toplum kuruluşlarının en büyük çatısı olacak bu platformda buluşma temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 17.09.2018 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90