banner102

BAYBURT İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Bayburt ili Merkez Örence Köyü TOBB İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrenciler için başlatılan kampanya sonucunda toplanan kitap ve kırtasiyeler öğrencilere teslim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2017 Perşembe 16:51
BAYBURT İMAM HATİPLİ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliği aracılığı ile, MYO öğrencileri arasında başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri Bayburt ili Merkez Örence Köyü TOBB İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrencilere hediye edildi.

Öğrenciler, kampanya dolayısı ile kendilerine yardımcı olan KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilciliğine, Öğrenci temsilcisi Eren Şen, tüm öğrencilere ve kampanyaya destek veren MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve MYO yönetimine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 12.01.2017 16:53
Anahtar Kelimeler:
Eren Şen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90