banner102

Bediüzzaman unutulmadı…

Bediüzzaman Said Nursi’nin hayatının anlatıldığı sergi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Mart 2016 Cuma 22:12
Bediüzzaman unutulmadı…
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin de katkı verdiği serginin açılışından önce Trabzon Eğitim Kültür Vakfı adına Habibi Nacar Yılmaz ve İstanbul İlim Kültür Vakfı Başkanı Prof. Dr. Faris Kaya Bediüzzaman’ın hayatıyla alakalı söyleşi gerçekleştirdi. Nursi’nin 56. Ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili M. Sait Gürsoy, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve vatandaşlar katıldı. 

RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Program Temel Araz Kur’an Kursu hocalarından Aziz Aydın’ın Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlarken Yılmaz ve Kaya’nın söyleşisiyle devam etti. Bediüzzaman’ın hayatını anlatan slaytın izlenmesinin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Gürsoy, “Hayatını; dinine, devletine ve milletine hizmet için adayan Bediüzzaman Said Nursi hocamızı rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı ve sonrasında sergi açılışı gerçekleştirdi. Said Nursi’nin hayatını detaylı bir şekilde fotoğraflı olarak anlatan sergi 28 Mart Pazartesi tarihine kadar Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde vatandaşlara açık olacağı belirtildi.

 

Son Güncelleme: 25.03.2016 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90