banner102

Belediyeden TRABZON KART’a Geçiş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerinde yolculuk için kullanılan TAKKART uygulamasından TRABZON KART uygulamasına geçiş yaptı. Söz konusu uygulama dolayısıyla TAKKART kullanan tüm vatandaşların kartlarını TRABZON KART ile değiştirmesi gerekiyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Temmuz 2016 Çarşamba 00:22
Belediyeden TRABZON KART’a Geçiş
TRABZON KART uygulamasına sistem değişikliği dolayısıyla geçiş yapılırken Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için gerekli olan tüm tedbirler aldı.

İLK GÜN TÜM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERDİ

Söz konusu tedbirler kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, bugün (Pazartesi) Trabzon il genelinde çoklu ücret tarifesinin olduğu hatlarda ücretsiz olarak toplu taşımacılık hizmeti verdi. Bugünden itibaren tekli tarife olan hatlarda vatandaşlar için Belediye otobüslerinde çift kullanımlık TRABZON KART satışa sunuldu. Kart değiştirme işlemleri tamamlanana kadar Belediye otobüslerinde çift kullanımlık kart satışına devam edilecek. Böylece gerekli değişikliği gerçekleştirmemiş olan vatandaşlar otobüslerde satın alabilecekleri kartlarla yolculuk yapabilecek.

Vatandaşlar Atapark’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi binasının yanı sıra Meydan’da bulunan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi, Akçaabat’ta Akçaabat Belediyesi, Of’ta Of Belediyesi ve Maçka’da Maçka Belediyesinde TAKKART’larını rahatlıkla TRABZON KART ile değiştirebiliyorlar. Kart değiştirme işlemleri 27 Temmuz’a kadar devam edecek.

KART DEĞİŞİKLİĞİ TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILIYOR

Söz konusu değişim tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilirken vatandaşların TAKKART’ta bulunan bakiyeleri de TRABZON KART’a aktarılıyor. Ücretsiz ve indirimli kart sahiplerinin değişiklik için 1 adet fotoğrafla Belediye bürolarına müracaat etmesi gerekiyor.

Son Güncelleme: 13.07.2016 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90