banner102

BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇIYOR

Trabzon sivil toplum kuruluşları İstanbul’da birliktelik toplantısı gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Kasım 2017 Pazartesi 18:20
BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇIYOR
Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, Yönetim Kurulu Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Ayaz

gerçekleştirdikleri toplantıda, ​Trabzon Dernekleri Konfederasyonu kuruluş çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Trabzon Dernekleri Konfederasyonu olarak, TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademimiz ile birlikte, başta İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün Trabzonluların sesi olma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”dedi.

​Başkan Ayaz, “Türkiye genelinde kurulmuş Trabzonlu il dernekleri, İstanbul'da faaliyette olan Trabzon İl, İlçe dernekleri, Federasyon ve Konfederasyonları ile beraber, Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Vizyonunu deha da yukarılara birlikte, taşımak için Trabzon’umuzun gücünü ve birlikteliğini daha çok ve etkin göstereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden Ayaz, “Trabzon Dernekleri Konfederasyonu ve TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi İstanbul’da kurulmuş veya kurulma aşamasında olan Federasyonları ve Konfederasyonları, TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi çatısı altında birleştirerek, misyon ve vizyonumuza uygun yeni projeleri birlikte üretip uygulamaya koymak için,  Aralık ayı içerinde İstanbul, Topkapı, Vatan Caddesi AKGÜN OTEL’DE  Sayın Tekin Küçükali'nin Divan Başkanlığında, koordinasyonu ve planlama toplantısı yapılacak.” duyurusunu yaptı.

Ayaz açıklamasına şu şekilde devam etti:

BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE YELKEN AÇIYORUZ..
TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi ile birlikte, 
Trabzon Dernekleri Konfederasyonumuzun 2018 Yılı Planlı Çalışmalarından Bazıları;

1 - ) TSTKA - Koordinasyon ve Planlama 1. toplantısı:Aralık ayı çerisinde İstanbul, Topkapı, Vatan Cad. AKGÜN OTEL’de Sayın Tekin Küçükali'nin Divan Başkanlığında, Dernek ve Federasyon  Başkanlarını ağırlayacağımız kahvaltılı istişare toplantısı.

2 - ) TSTKA - Koordinasyon ve Planlama 2. Toplantısı: Ocak 2018' de Trabzon'da; Trabzon ve çevre illerinde kurulu olan Sivil Toplum Kuruluşları ile Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlıklar, İlçe Belediye Başkanları ve Basın Kuruluşları'nın katılımıyla yapılacaktır.

3 - ) 2018  yılında başlamak kaydı ile, bundan böyle her yılın ilk 61. gününü Dünya Trabzonlular  günü olarak ilan ediyoruz. Bu çerçevede 2 Mart 2018 Cumagünü, Dünya Trabzonlular gününü, Trabzon'un Kurtuluşu'nun 100. yılı ile birleştirerek İstanbul'da büyük bir salonda hep birlikte kutlayacağız. Devamında ülke genelinde ve dünyanın her köşesinde kutlanması için gerekli girişimlerde bulunacağız.

4 - ) Trabzon'un tarihini ve kültürünü yansıtan, tanınırlığını arttıracak, kardeşliğimizi daha da  pekiştirecek "Yedi Bölge Trabzon Tanıtım Etkinliklerimizi" 2018 yılı içinde (1-Kahramanmaraş, 2-Zonguldak, 3-İzmir, 4-Van, 5-Ankara, 6-İstanbul, 7-Diyarbakır) Kardeş Şehir Kahramanmaraş'tan başlayıp Diyarbakır'da bitecek şekilde gerçekleştireceğiz.

5  - ) Aralık ayı içinde TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi ve TDK - Trabzon Dernekleri Konfederasyonu ile birlikte yeni kurulan Federasyonların Tanıtım toplantısını gerçekleştireceğiz.

6  - ) 1.Uluslararası Trabzon Zirvesini İstanbul'da büyük otellerin birinde veya Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz.

7  - ) TSTKA olarak bir heyetle, Trabzon’u boydan boya gezerek esnaf,  üretici,  meslek gurupları,  temsilcileri ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edip sorunları yerinde inceleyip rapor yaparak çözünler arayacağız.





Son Güncelleme: 06.11.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90