banner102

BİZİ KİMSE BİRBİRİMİZE DÜŞÜREMEZ!

Güneydoğulu âlimlerin Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaptığı 6 günlük ziyaretinin 5. Gününde Akçaabat ilçesinde Haçkalı Baba Yaylasını ziyaret ederek kardeşliklerini pekiştirdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Ağustos 2017 Perşembe 20:09
BİZİ KİMSE BİRBİRİMİZE DÜŞÜREMEZ!
Haçkalı Cami hakkında Cami imamından bilgiler aldıktan sonra Milli Görüş Lideri rahmetli Erbakan hocamızın siyonizmi tanıtma ve İslam'da Cihad konularını misafirlerin yoğun ısrarı üzerine DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım seminer şeklinde âlimlere anlattı.

Kardeşlik Köprüsü için yapılan ziyareti konusunda değerlendirmelerde bulunan DİNBİRDER Genel Başkanı Yıldırım, “İslam'da İttifak ve kardeşliğin kıymetini İnşirah-ı Sadri ile yaşamayanlar bunun nasıl bir hal olduğunu kavramaları maalesef zordur.” diyerek bunun Allah'ın bir lütfü olduğunu söyledi.

Gerçekleştirilen bu önemli kardeşlik ziyaretinin tüm ümmete örnek olacağını söyleyen katılımcı âlimler, bu fırsatı hazırlayan ve Türk-Kürt kardeşliğinin pekişmesine vesile olan Muhittin hocaya da teşekkür ettiler.  Bu ve benzeri kardeşlik programlarının çok sıklıkla devam etmesi gerektiğini de söyleyen Âlimler, “Bu gibi kardeşlik programları ve kardeşliği pekiştirecek anlayışlı insanlar olduğu müddetçe kimse bizi birbirimize düşüremez.” değerlendirmesinde bulundular.

ZALİMLER KARŞIMIZDA TİR TİR TİTREYECEK!

Karadeniz halkından çok memnun kaldıklarını da dillendiren Güneydoğulu Âlimler, “Bizleri çok sıcak bir eda ile karşılayan Karadeniz halkına çok teşekkür ediyoruz. Biz inanıyoruz ki ülkemiz doğusuyla- batısıyla, güneyiyle-kuzeyiyle sağlam bir kardeşlik ruhuna sahiptir. Bu ruhu köreltmek isteyenlerin inadına bizler bu küllere üfleyerek altındaki kor imanı dışarıya çıkaracak ve sağlam bir binanın tuğlaları gibi birbirimize kenetleneceğiz. Bu kenetleme olduğu müddetçe de zalimler karşımızda tir tir titreyeceklerdir.” diyerek Karadeniz halkına bu güzel kardeşlik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.08.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan yamuk 2017-09-06 00:28:37

Sadet partisi bence kapanmalı ak parti varken size ne gerek var

banner90