banner102

Büyükşehir Belediyesinden yangın seferberliği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi dün gece seferberlik halinde görev yaptı. Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde meydana gelen orman yangını Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin gayretleriyle tamamen kontrol altına alındı. Dün gece 10.30 sıralarında başladığı belirlenen yangına Büyükşehir Belediyesi 10 araçla müdahale etti. Yangın bu sabah saatlerinde tamamen söndürülürken yaklaşık 15 hektar bir alanda örtü yangını meydana geldiği tespit edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ocak 2017 Pazar 15:49
Büyükşehir Belediyesinden yangın seferberliği
Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi dün akşam ayrıca Düzköy ilçesinin Gürgendağ Mahallesi’nde yangın mücadelesi gerçekleştirdi. Mahallede meydana gelen yangına Büyükşehir Belediyesi merkez ve Akçaabat teşkilatlarından müdahale ederken yangın tamamen söndürüldü.

CAN KAYBI ve YARALANMA OLMADI

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile birlikte Sürmene’deki çalışmaları yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı her iki olayda da can kaybı ve yaralanma olayı yaşanmadığını ifade ederken, “Sürmene’de ormanlık alanda yangın olayı meydana geldi. Düzköy ilçesinde de başka bir yangın olayı meydana geldi. Her iki olayda da can kaybı ve yaralanma olayı yaşanmamıştır. Gece boyunca seferberlik halinde görev yaptık. Yangınlar tamamen söndürülmüştür. Gerekli çalışmalar yine icra edilecektir. Hepimize geçmiş olsun” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.01.2017 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90