banner102

Çamburnu'nda Zincirleme Kaza!

Trabzon'un Sürmene İlçesi Çamburnu Mahallesi KTU Deniz Bilimleri Fakültesi mevkiinde 3 araç birbirine girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Aralık 2014 Pazartesi 01:28
Çamburnu'nda Zincirleme Kaza!
Edinilen bilgilere göre 14 Aralık Pazar günü öğle saatlerinde Rize İstikametinden Trabzon İstikametine gitmekte olan 4 araç yolun kaygan oluşu ve bir anlık dikkatsizlikten dolayı birbirine çarptı.

Havanın yağışlı ve yolun kaygan olmasından dolayı Rize istikametinden Trabzon istikametine doğru ilerleyen özel araç bir anlık dengesini kaybederek yolda ters döndü. Aynı istikamette ilerleyen yolcu midibüsü önünde kaza yapan araca çarpamamak için yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu. Yine aynı istikamette ilerleyen 08 AD 178 plakalı özel araçta yolda kaza yaparak duran araca yandan çarparak dururken, bu araçların  arksından gelen 53 AH 181 plakalı özel araç ta kazaya karışan Kartal marka araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile 4 araçta da maddi hasar meydana gelirken, olayda ölen yada yaralananın olmayışı sevindirici haber oldu.  





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.12.2014 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90