banner102

Cinnet Geçiren Şahıs 4 Kişiyi Öldürdü!

Sürmene Yukarı Çavuşlu mahallesinde cinnet geçiren bir şahıs, annesi ile 3 kardeşini silahla vurarak öldürdü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Ocak 2017 Çarşamba 17:59
Cinnet Geçiren Şahıs 4 Kişiyi Öldürdü!

Edinilen bilgilere göre bir süre önce İstanbul’dan memleketi Sürmene ilçesine gelen A.Ragıpoğlu, kardeşleri ile annesini henüz belirlenemeyen bir sebeple mahallesinde evinde öldürdü.

Sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle kardeşleri Ahmet Ragıpoğlu, Elmas Ragıpoğlu, özürlü kardeşi Asuman Ragıpoğlu ve annesi Zehra Ragıpoğlu (80)'nu öldüren A.Ragıpoğlu cinayet sonrası Sürmene Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Olay sonrası A.R. evin pencerelerini ve kapısını kapatarak Sürmene Emniyet Müdürlüğüne gidip olayı anlatarak teslim olduğu bildirilirken, olay yerine gelen polis, jandarma ve 112 ilk yardım ekibi evde 4 cesetle karşılaştılar. Savcılığın olay yerine gelerek yaptıkları inceleme sonucu cenazeler adli morga kaldırılmak üzere olay yerinden alındılar.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Haber & Foto: Salim Sarıkoç

Son Güncelleme: 05.01.2017 02:26
Anahtar Kelimeler:
Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90