banner102

Cumhur İttifakı'nda Trabzon'da hangi iki ilçeyi MHP aldı?

61saat.com'un haberine göre yerel seçimlere doğru Trabzon’da ilçe belediye başkanları merak edilirken MHP’nin iki ilçede Cumhur ittifakı olarak isimlerin belirlendiği açıklandı.

hamitk
hamitk
10 Ocak 2019 Perşembe 14:40
Cumhur İttifakı'nda Trabzon'da hangi iki ilçeyi MHP aldı?
31 Mart 2019 yere seçimlerine doğru başkan adayları resmen açıklanmaya devam ediyor. MHP’de Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerinin başkan adaylarının belirlendiği duyuruldu.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, sosyal medya hesabından üzerinden yaptığı açıklamada, ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ne Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerimiz, Cumhur ittifakına tüm Trabzon’a hayırlı olsun. Şimdi ülkücülerin davaya sadakati görülecektir’ dedi.  Buna göre AK Parti Çarşıbaşı ve Şalpazarı'ndan aday göstermeyecek MHP'den Cumhur İttifakı kapsamında adaylar gösterilecek. Öte yandan isimlerin Çarşıbaşı'nda Alparslan Kul ya da Mümin Nuhoğlu Şalpazarı'nda ise Refik Kurukız olması bekleniyor. 

Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 10.01.2019 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90