banner102

Doğu Karadeniz Yeni Sezona Hazırlanıyor

Doğu Karadeniz Bölgesine, Ortadoğu başta olmak üzere çeşitli ülkelerden ve şehirlerimizden 5 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist geliyor. Bölgede, özellikle yaz sezonunda yoğunlaşan ilgiyi karşılayabilmek için, otel, restoran ve turizm acentaları ile birlikte yöresel ürün satış yerleri de hazırlıkları hızlandırdı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Aralık 2022 Salı 21:29
Doğu Karadeniz Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bölgede uzun zamandır özellikle Ortadoğu ülkelerinin vazgeçilmez ziyaret merkezleri olan Uzungöl ve Ayder'de bu yıl da tarihi bir yoğunluk yaşandı. Trabzon Havalimanı ve faaliyetteki Ordu-Giresun ve Rize Havalimanı ile, komşu illerdeki havalimanlarının da aktifleşmesi, Yeşil Yol'un da tamamlanması ile birlikte, bölgeye yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin çok daha fazla olacağı öngörülüyor. Doğu Karadeniz Bölgesine gelen misafirlerin doğal - yöresel ürün ihtiyaçları için açılmakta olan Haunedy Doğal-Yöresel Ürünler Alışveriş Merkezi'nde de hazırlıklar hızlandı.

Of Sefa Çay Fabrikası sahibi Ömer Sarialioğlu (Saral) ve Karadeniz Organik Of Mağaza sahibi Ali Rıza Köroğlu tarafından ortak olarak açılacak Haunedy Specialty Store Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yapan Ömer Sarıalioğlu, "Doğu Karadeniz Bölgemiz, sahip olduğu doğal ve kültürel kaynaklar ile uzun yıllardan beri turistik bir merkez halini almıştır. Turizm sektörü, sağladığı gelir bakımından,  bölgemizde en çok döviz getiren faaliyettir. 2023 yılı Mart ayı başında açılışını yapacağımız Haunedy Doğal-Yöresel Ürünler Alışveriş Merkezimizde, bal, anzer balı, lokum, çay, kahve, çikolata, baklava, fındık, bakır, doğal kozmetik, yöresel ürünler ve yöresel kıyafetler gibi çok çeşitli ürünler satılacaktır. Haunedy Specialty Store Alışveriş Merkezimiz, Trabzon Rize Devlet Karayolu, Uzungöl-Ayder Yolu Üzeri, Sürmene-Of arasında, Yeniay mevkiinde ana yol üzerinde 2.000 metrekare alanda hizmet verecektir. Misafirlerimiz için geniş park alanı, mescid, dinlenme alanları gibi sosyal alanlar da tesisimiz de bulunacaktır. Amacımız ortağımız Ali Rıza Köroğlu ile birlikte, en doğal, en güzel yöresel tüm ürünlerimizi misafirlerimiz ile buluşturmaktır. Haunedy Specialty Store Lokum - Bal - Doğal - Yöresel-Hediyelik Ürün Mağazamızda, 10'un üzerinde bölge insanımıza iş imkanı da sağlamış olacağız."  Ömer Sarialioğlu,"Turizm acentaları, oteller, restoranlar ve doğal-yöresel ürün mağazaları gibi tüm işletmelere ve bölge halkına güzel ve sürdürülebilir turizm sezonu geçirmeyi diliyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90