banner102

Erbakan Hocanın Ruhu İçin Kur'an Ziyafeti

AGD Trabzon Şubesi tarafından Merhum Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocanın ruhu için İskenderpaşa Camiinde Kur'an Ziyafeti Programı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Aralık 2014 Çarşamba 00:14

Trabzon İskender Paşa Camiinde akşam-yatsı namazı arası düzenlenen Kur'an ziyafetine İranlı Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehdi Seyyafzade katıldı.

Anadolu gençlik Derneği Trabzon Şubesinin 31 Aralık Çarşamba akşamı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceği Mekke'nin Fethinin 1384. yılı kutlaması için İran'dan Trabzon'a gelen Hafız  Mehdi Seyyafzade, Merhum Erbakan hocanın ruhu için İskender Paşa Camiinde akşam-yatsı arasında Kur'an-ı Kerim okudu.

Güzel sesi ve okuyuşuyla Kur'an ziyafetine katılanların ruhunu okşayan Mehdi Seyyafzade program sonrasında katılanların teşekkürlerini kabul etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.12.2014 00:24
Anahtar Kelimeler:
Mehdi Seyyafzade
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90