banner102

Fahri Trafik Müfettişlerine Brifing

Trabzon Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şu Müdürlüğü tarafından Trabzon'da 214 Fahri Trafik Müfettişine brifing verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Aralık 2014 Perşembe 02:25
Fahri Trafik Müfettişlerine Brifing
Trabzon Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Turgay Özkan tarafından Trabzon genelinde görev yapan fahri trafik müfettişlerine 2014 yılının son brifingi verildi. 

Brifingi veren Trafik Şube Müdürü Turgay Özkan, “Fahri trafik müfettişliği görevini üstlenmekle kamu adına büyük bir sorumluluk üstlendiniz. Devletten böyle bir sorumluluk almakla hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu görevlendirmedeki amacımız trafik kazalarını en aza indirmektir. Sizler de bizim gibi trafik işinde bizlere yardımcı oluyorsunuz. Trabzon genelinde 214 fahri trafik müfettişi görevlisi bulunmaktadır. Çok anlamlı ve güzel bir görev ifa ediyorsunuz." dedi.

'Bizim gidemediğimiz, göremediğimiz yerlerde sizin gözleriniz var' diyen Özkan, "Bize büyük destek oluyorsunuz. Sivil olmanız nedeniyle bizden daha etkili oluyorsunuz. İnanın sürücüler üzerinde bizden daha caydırıcı oluyorsunuz. Ayda en az 50 civarında ceza geliyor. Size büyük ihtiyacımız var, bize gerçekten ciddi anlamda destek oluyorsunuz. Görevinizi hassasiyetle yapmanızı sizlerden istirham ediyorum.  Fahri trafik müfettişleri yurdun her tarafında 24 saat trafik ceza tutanağı düzenleyebilmektedir." diyerek brifinge katılanlara başarılar diledi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.12.2014 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90