banner102

Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü çok sayıda gazetecinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2018 Cuma 13:58
Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu
Trabzon genelinde yayın yapan tv, gazete ve haber sitesinin imtiyaz sahipleri, muhabirleri ve çalışanlarının katıldığı programa Of'tan Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yapılan kahvaltıdan sonra selamlama konuşmalarına geçildi. Açılış konuşmasını Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Yusuf Turgut yaptı. Ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından önceki dönemde gazetecilerin yaptığı çalışmaları içeren sinevizyon gösterisi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından yaş pasta kesilerek program son buldu.

Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından bütün katılımcılara hediyeler takdim edildi.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.01.2018 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90