banner102

Gümrükçüoğlu: "Terörün kökünü kazıyacağız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Ekim ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Salonunda gerçekleştirilen oturumu yöneten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ülke gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ne pahasına olursa olsun terörün kökünü kazıyacağız” dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Ekim 2016 Pazartesi 18:26
Gümrükçüoğlu:
Değerlendirmesinde Trabzon’un son günlerdeki şehitlerini anarak ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Son Meclis toplantımızdan sonra Trabzon’umuzda doğan ve büyüyen Uzman Çavuş Onur Tunçel, Kars’ın Kağızman ilçesinde görevi başında silahının kazayla ateş alması sonucu ağır şekilde yaralanmış ve şahadet mertebesine ulaşmıştır. Şehidimiz Gümüşhane’de ebediyete uğurlanmıştır. Daha dün itibariyle de Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki bombalı eylemde 10 askerimiz 8 sivil vatandaşımız şahadete yürüdü. Onların içinde yine şehrimizin bir evladı var. Şalpazarı’mızın evladı Ertan Bayraktar şehit oldu. Yetim olarak büyüyen bu evladımızda İstanbul Tuzla’da bugün toprağa verildi. Mekânları cennet olsun, Allah Teâlâ (c.c.) Peygamberimize (S.A.V.) komşu eylesin” diye konuştu.

Türk milletinin ne pahasına olursa olsun terörün kökünü kazıyacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Devletimiz milletimiz hain teşebbüslere asla pabuç bırakmayacak ve terör örgütlerinin hepsinin hakkından gelecektir. Biz 79 milyon vatan evladı, Türk milleti olarak bu mücadeleyi ne pahasına olursa olsun şehitlerimizle, gazilerimizle birlikte sürdüreceğimizi ve terörün kökünü kazıyacağımızı ifade ediyoruz” diyerek konuyla ilgili sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 10.10.2016 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90