banner102

Haluk Levent Çay Davetine İcabet Etti

Başkanı olduğu AHBAP Derneği’nin organizasyonuyla Karadeniz Bölgesi’nde çeşitli temaslar gerçekleştiren sanatçı Haluk Levent, lösemi hastası çocukları ziyaret etmek üzere geldiği Trabzon’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da misafiri oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Haziran 2019 Cuma 14:20
Haluk Levent Çay Davetine İcabet Etti

Sanatçının, kentteki bir onkoloji hastanesinde tedavi gören miniklere sürpriz ziyarette bulunmasını ‘Trabzon’dayız’ tweet’i ile paylaşması üzerine mesaja, “Şehrimize hoş geldiniz. Çayımızı içmeden gitmenizi istemeyiz. Hem minik yavrularımız için neler yapabileceğimizi de konuşuruz” şeklinde cevap yazan Başkan Zorluoğlu, “Tabii ki seve seve... Az sonra oradayım..” yanıtını aldı.

Hastane ziyareti sonrası Atatürk Alanı’ndaki tarihî belediye binasına gelen Levent, başkanlık makamında çay içip bir süre sohbet ettiği Zorluoğlu ile AHBAP Derneği’nin ortaya çıkışı ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştıktan sonra, AHBAP Trabzon ile büyükşehir belediyesi işbirliğinde kanserle mücadele eden minikler için yapılabilecek projeleri istişare etti.

Ziyaret çıkışında kendisine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlikten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Levent, Trabzon’a her gelişinde Başkan Zorluoğlu’nu mutlaka ziyaret edeceğini söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da AHBAP Derneği’nin, Haluk Levent başkanlığında, yüksek duyarlılık içeren çok anlamlı projelerine tanıklık ettiklerini ve derneğin her bir üyesine gerçekleştirdikleri tüm hayır işleri için teşekkürlerini bildirerek, belediye olarak pek çok sivil toplum kuruluşuna olduğu gibi AHBAP’a da destek vermekten memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.06.2019 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90