banner102

Kanca A.Ş.’den MYO Kütüphanesine Kitap Bağışı

Kanca El Aletleri Dövme Çelik Makine Sanayi A.Ş., kurucuları oldukları KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunu desteklemeye devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ocak 2015 Salı 04:10
Kanca A.Ş.’den MYO Kütüphanesine Kitap Bağışı
KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürlüğü tarafından birim kütüphanesi oluşturmak amacı ile başlatılan Kitap Bağışı Kampanyasına, Kanca A.Ş. ailesi de destek verdi. Kanca El Aletleri Dövme Çelik Makine Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Alper Kanca ve Kalite Müdürü Zeki Yazıcı tarafından gönderilen kitaplar teslim alınarak, MYO Kütüphanesinde okuyucu hizmetine sunuldu.

MYO Kütüphanesinin kaynak yönünden zenginleştirilmesi için düzenlenen “Bağış Kitap Kampanyası” devam ediyor. Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelin çoğunlukta olmak üzere, öğrenci, KTÜ Rektörlüğü, diğer kişi ve kurumlardan gelen, çoğunluğu programlara yönelik kaynak kitaplar olmak üzere kitap sayısı 645’e ulaştı. Tüm kitaplar künyeleri ile birlikte demirbaş defterine kaydedildi ve MYO Web sitesinde liste olarak eklendi.

Kanca El Aletleri Dövme Çelik Makine Sanayi A.Ş., kısa bir süre önce de MYO Kaynak Laboratuvarı için Manteyik Muayene Cihazı, UV lamba ve Penetrant Muayene Sprey Seti bağışlamıştı. MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Bağış Kitap Kampanyası dolayısı ile Kanca El Aletleri Dövme Çelik Makine Sanayi A.Ş.’ye, KTÜ Rektörlüğüne, akademik ve idari personele, öğrencilere ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Kanca A.Ş.’nin MYO Müdürlüğü Kütüphanesine kitap bağışına devam edeceği bildirildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.01.2015 04:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90