banner102

KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU

Ramazan Bayramının başlamasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler Karadeniz’in en gözde yerlerine akın etti. Yoğunluğun en çok olduğu bu yerlerden en önemlisi de Çaykara İlçesine bağlı Uzungöl oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2016 Cuma 16:21
KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU

Bayramın ilk gününden son gününe kadar Uzungöl trafiği adeta felç oldu. Kilometrelerce araç kuyruğunun olduğu Uzungöl’de tesislerin doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

Uzungöl’e gitmek isteyen yerli ve yabancı turistler saatlerce trafik kuyruğunda kalmak zorunda kalıyorlar. Uzun süre kuyrukta bekleyen araçların birçoğu arıza yaparak kenara çekiyor. Bayram boyu aynı trafik sıkıntısı ile karşı karşıya kalan birçok turist, istediği gibi Uzungöl’ü gezememesine, araçlarının hararet yapıp arızalanmasına ve tesislerde yer bulamamasına sinirlenerek farklı mekânlara yönleniyor.

UZUNGÖL’E OLAN İLGİDEN OF İLÇESİ DE NASİBİNİ ALIYOR

Uzungöl’e gitmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk uğrak yeri Of İlçesi oluyor. Bu durum birçok esnafı sevindirirken, şehir içindeki trafiğin yoğunlaşmasından ise vatandaşlar rahatsız oluyor. İlçe merkezinde bayram boyunca yoğun trafik sorunu yaşanırken, bayram dolayısıyla farklı illerde oturan Oflu vatandaşların da İlçeye gelmesi adeta trafiği felç noktasına getirdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.07.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90