banner102

Kırkpınar Ağası Hasret Giderdi

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ağası Arsin Yeşilyalı ilme Hizmet Vakfı külliye inşaatını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Şubat 2016 Cumartesi 18:37
Kırkpınar Ağası Hasret Giderdi

 16 Kasım 2010 tarihinde UNESCO Dünya Somut Olmayan Dünya Kültür Mirası Listesine girmeye hak kazanan, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2009-2013 yılları arasında ve 2015 yılında ağalık yapan altın kemerli ağa Seyfettin Selim Arsin Yeşilyalı ilme Hizmet Vakfı külliye insaatını ziyaret ederm vakıf başkanı Ahmet Özdemir’den  çalışmalar hakkın da bilgi aldı.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ağası iş adamı Seyfettin Selim İstanbul ve büyükşehirlerde önemli işler yapan bir kişi olarak şehrimiz Trabzon’u unutmuyoruz. Arsin Yeşilyalı ilme Hizmet Vakfı nın Trabzon da olduğu gibi İstanbul ve diğer şehirler deki çalışmalrını takdirle karşılıyoruz.Şehrimizdeki eğitim ve kültür yatrımlarına destek olmaya çalışıyoruz.Trabzon dışın da yaşayan iş adamları olarak şehrimze daha çok sahip çıkmalıyız diyen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ağası fırsat buldukça doğup büyüdüğümüz yerlerde hasret gideriyoruz dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2016 18:38
Anahtar Kelimeler:
Seyfettin Selim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90