banner102

KTÜ'lü Gençlerden Drone Projesi

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek okulu tarafından her yıl düzenlenen ‘Proje Etkinlik Günlerinin bu yıl 8. si düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mayıs 2017 Çarşamba 19:44
KTÜ'lü Gençlerden Drone Projesi
Öğrencilerden tarafından hazırlanan birbirinden güzel projelerin arasında, son zamanların en popüler teknolojik ürünü olan Drone projesi de vardı.

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Oğuzhan Tahan, Oğuzhan, Dağdaş, Alpay Bulut ve Mehmet Fatih Koyuncu’nun 6 aylık çalışma ile yaptıkları Drone geliştirdiler.

Topladıkları parçalar ile ürettikleri Drone’ye güneş paneli takarak 8-10 dakikalık uçuş süresini 15 dakikaya çıkartan üniversite öğrencileri, ikinci bir batarya eklemesi yaparak uçuş süresinde ayrı bir sistem geliştirdiklerini belirttiler.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.05.2017 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90