banner102

Mahalle yollarında bakım onarım çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, il genelindeki mahalle yollarında bakım onarım çalışmalarını, program dâhilinde titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mayıs 2019 Salı 18:36
Mahalle yollarında bakım onarım çalışmaları

Trabzon’da her gün farklı noktalarda yol çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Zorluoğlu, “Halkımızın taleplerine en güzel şekilde cevap verebilmek için seferberlik halinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Büyükşehir belediyesi olarak Trabzon’un 18 ilçesindeki çalışmalarına da özel ihtimam gösterdiklerini dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Stabilize yolların düzenlenmesi, istinat duvarları, menfez ve kanavaldan oluşan sanat yapılarının inşası çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz, kısa süre sonra daha da hızlandıracağız. Öte yandan betonlama çalışmalarımıza da başlayacağız. Trabzon’umuz ülkemizin en uzun yol ağına, bir o kadar da zor arazi şartlarına sahip şehirlerinden biridir. Mahalle yollarımızı daha iyi şartlara getirmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.05.2019 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90