banner102

Noel Değil Mekke'nin Fethi!

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şubesinin Trabzon Kapalı Spor Salonunda Düzenlediği Fetih şöleni programı salonu tıklım tıklım dolduranlarla birlikte coşkuyla kutlandı.

04 Ocak 2014 Cumartesi 14:28
Noel Değil Mekke'nin Fethi!

 Kapalı Spor Salonunu tıklım tıklım dolduğu Mekke'nin Fethi programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlatıldı. Ardından AGD Trabzon Şube Başkanı Abdurrahman şimşek günün anlam ve Önemine binaen konuşma yaptı.

Konuşmasında noel'e atıfta bulunan Abdurrahman şimşek, bu saatlerde bazı Müslümanlar! maalesef  noel kutlamaya hazırlanıyor diyerek, Hiçbir Hıristiyan'ın Kurban bayramını veya Ramazan bayramını kutlamadığını ancak batıyı örnek almada ısrar eden bazı Müslümanların Hıristiyanların bayramını kutlamak için adeta zaman kovaladığını ifade etti.

Şimşek'in konuşmasının ardından ezgilerle devam eden programda Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan'ın yarım saatlik kısa kısa kesitlerden oluşan videosu izletildi. Video izlenimi sırasında salondakiler ara ara gür bir sesle Mücahid Erbakan sloganları attı.

Programın son bölümünde ise Dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi İranlı Mehdi Seyyafzade'nin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile salondakilerin adeta kulaklarındaki şer pislikleri temizlenerek yerine İlahi kelam yerleşti. Programın kapanışı ise dua ile yapıldı.

Programa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, AGD İl Başkanı Abdurrahman Şimşek, Kur'an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi İranlı Mehdi Seyyafzade, Saadet Partisi İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AGD İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.01.2014 14:29
Anahtar Kelimeler:
Abdurrahman Şimşek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90