banner102

Oflular bu habere dikkat!

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre Trabzon ve Doğu Karadeniz'in diğer illerinde sağanak yağışın beklendiği bildirilerek sel ve heyelana karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

hamitk
hamitk
06 Haziran 2016 Pazartesi 17:44
Oflular bu habere dikkat!
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'ta görülecek gök gürültülü sağanağın yer yer kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.  
Yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğine işaret edilen açıklamada, vatandaşların ve yetkililerin sağanakla birlikte yaşanabilecek kuvvetli rüzgar, heyelan, ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım ile dolu gibi olaylara karşı tedbirli olması gerektiği ifade edildi.   Açıklamada, yağışların yarın gece başlayarak, 8 Haziran saat 18.00'e kadar devam edeceği de kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban öztel 2016-06-07 15:09:25

Çok iyi olacak inşallah Allah nasip ederse

banner90