banner102

Öğrenciler TRT Verici İstasyonu’nu Ziyaret Etti

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Elektronik Programı ikinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Ahmet AKTOĞAN nezaretinde, Trabzon Akçaabat ilçesi Hıdırnebi Yaylası'nda bulunan TRT verici istasyonuna teknik gezi düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Mayıs 2016 Çarşamba 15:04
Öğrenciler TRT Verici İstasyonu’nu Ziyaret Etti

TRT Verici İstasyonunun idari düzeni, elektronik haberleşme sistemleri ve antenler hakkında bilgi alan öğrenciler, cihazları ve uygulamaları sahada görme imkânı buldular. MYO Öğr. Gör. Ahmet AKTOĞAN, “Teknik gezimizin organizasyonunda yardımlarını esirgemeyen TRT Trabzon Müdürlüğü'ne, Rektörlüğümüze ve MYO Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.  Öğrencilerimize teknik bilgilerinin yanı sıra tecrübelerini de aktaran TRT verici istasyonundaki tüm çalışanlara da özellikle teşekkür ediyoruz.” Dedi. Teknik geziye katılan öğrenciler, Kanca MYO’daki eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra teknik gezi vb. sosyal-kültürel etkinlerin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Son Güncelleme: 11.05.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90