banner102

Organize Sanayi Bölgesi'nde Büyük Yangın

Trabzon'da aynı fabrikaya ikinci felaket Trabzon'da sabah saatlerinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen söndürülemedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Mayıs 2017 Perşembe 14:33
Organize Sanayi Bölgesi'nde Büyük Yangın
Ancak bu durum bu yıl içinde fabrikanın başına gelen ikinci felaket.. Ocak ayında da fabrikanın çatısı kardan çökmüştü...

Trabzon'un Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sabah saat 08.00 sıralarında Gündoğdu Mobilya'ya ait fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. 2,5 saattir devam eden yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kontrol altına halen alınamazken, yoğun duman nedeniyle çok sayıda 112 ekibi bölgeye sevk edildi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı olay yerine giderek çalışmalar hakkında bilgi alırken, fabrika yetkililerinden şuana kadar yangınla ilgili bir açıklama yapılmadı.

FABRİKANIN ÇATISI ÇÖKMÜŞTÜ...

Gündoğdu Mobilya Fabrikası, Trabzon'da 31 Ocak gecesi etkili olan kar yağışında karla kaplanan çatının çökmesi sonucu büyük hasar görmüş, fabrika binası kar kütlesiyle kaplanmıştı. Yaklaşık 10 dönüm alana kurulu olan fabrikanın sahibi Aydın Gündoğlu yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 milyon lira zarara uğradıklarını söylemişti.

BİNALAR YIKILARAK SÖNDÜRÜLECEK

Büyüklüğü ile dikkat çeken ana bina için itfaiyeler söndürme girişiminde bulunduğu görülürken yangının sönüp sönmeyeceği belirsizliğini sürdürüyor. Kontrol altına alınamayan yangında olay yerine gelen Kato’lar binaları çökerterek söndürme işlemine başladı.

DESTEK İSTENİYOR

Trabzon harici Giresun, Rize, Artvin ve çevre illerden itfaiye desteği gelirken yetkililer helikopter desteği istedi.

Arsin'de ki yangının çıkış nedeni belli oldu!
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, mobilya fabrikasında çıkan yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığını belirterek, “Yangına müdahale halen daha devam ediyor.


















Haber61

Son Güncelleme: 11.05.2017 14:42
Anahtar Kelimeler:
YangınArsin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90