banner102

Resul Bölükbaş Hocaefendi vefat etti

Ömrünü ilimle geçiren Resul Bölükbaş Hocaefendi rahmet-i Rahman'a kavuştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Aralık 2020 Pazartesi 15:33
Resul Bölükbaş Hocaefendi vefat etti

Ülkemizin büyük ilim sahibi hocalarından olan Resul Bölükbaş Hocaefendi’nin yeni tip korona virüs ( Covid-19) nedeniyle rahmet-i Rahman’a kavuştuğu bildirildi.

Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendi’nin ilk talebelerinden olan Resul Bölükbaş Hocaefendi çok sayıda alime de hocalık yaptı. Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri’nin Rize Vekilliğini yapan Resul Bölükbaş Hocaefendi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. Resul Bölükbaş Hocaefendi’nin 29.12.2020 Salı günü Rize’nin Pazar ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.

Of’un Nabzı Medya Ailesi olarak kendisine Yüce Rabbimizden Rahmet, tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Son Güncelleme: 28.12.2020 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AV.HAKAN AKIN 2021-01-13 09:51:23

HOCAM,MEDRESELERİN,TALEBELERİN,CEMAATİN,AİLEN VE BİZ MUHİBBANLARIN SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ....ALLAH HOCAMIZA RAHMET EYLESİN....

banner90