banner102

Şehit memur Mustafa Küçük ebediyete uğurlandı

Ankara’da 28 kişinin ölümü, 61 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırıda şehit olan Deniz Kuvvetleri personeli Mustafa Küçük, memleketi Trabzon’da toprağa verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Şubat 2016 Cumartesi 18:43
Şehit memur Mustafa Küçük ebediyete uğurlandı
Bugün öğle saatlerinde askeri uçakla Trabzon’a getirilen şehit memur Küçük’ün naaşı, ağabeyi Gençağa Küçük’ün Üniversite Mahallesi TRT Lojmanları’ndaki evine götürüldü. Mustafa Küçük'ün cenazesi İskenderpaşa Camisi’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve sivil erkân ile çok sayıda vatandaş cenazede hazır bulundu.

 

Son Güncelleme: 20.02.2016 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90