banner102

Trabzon Şehir Müzesine ödül

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 2014 yerel seçimleri öncesindeki vaatleri arasında yer alan ve 2017 yılı içinde tamamlanarak hizmete açılan Şehir Müzesi ödüle layık görüldü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Kasım 2017 Cuma 14:01
Trabzon Şehir Müzesine ödül
35 üye belediyenin 103 projeyle başvurduğu Sağlıklı Kentler Birliği 2017 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri sahiplerini buldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı Şehir Müzesi, “Büyükşehir Belediyeleri Sosyal Sorumluluk Kategorisi”nde ödülün sahibi oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde; Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Nalan Aydın, Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibaş’tan ödülü teslim aldı.

Son Güncelleme: 03.11.2017 14:02
Anahtar Kelimeler:
Müze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90