banner102

Alimler Şehrine Millet Bahçesi Projesi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı...

Birileri de çıkmış bunu israf olarak söylüyor!

Hadi yaa bu israf olur mu? Bunun gibi üretime yönelik başka proje kaç tane gösterebilirsiniz? Bakın resmen insan üretiyor bu projeler. İnsanlar evlerinden dışları çıkıp millet bahçesine gidip çimleri eziyor ve çim üreticileri üretim yapmış oluyorlar!

Adamlar çıkmış üretime yönelik yatırım değil diyor... Yahu sizde illa eleştiri olsun diye neden konuşuyorsunuz?

Ha birde ilçede trafik sorunu varmış... Yapmayın Allah (Celle Celalühü) aşkına ne sorunu yahu. Millette zihniyet sorunu var. Gelmesin arabasıyla çarşıya sorun kalmasın. Hem ilçe olarak birsürü ücretsiz otoparkımız var. Sahilde, dere kenarında, ha özür dilerim dere kenarını çok güzel bir yürüyüş yolu yaptığımız için orasını şimdilik kullanmayın. Ama akşamdan sonra okul bahçelerini kullanabilirsiniz. Hem illa çarşı içine mi park edeceksiniz? Gidin Kalyon kesimine oralarda çok boş yerler var. Gidin Toki konutlarının oralara boş yer çok. Neyse trafik mirafik sorunu yok ilçede. Öyle konuşanlar boş boş konuşuyorlar..!

Birde altyapı sorunu varmış. Hadi yaa ne sorunuymuş bu? Sokaklar, caddeler tertemiz ve düzenli iken bu sorunu dillendirmek ayıp değil mi? Hem ara sıra yoğun yağmur yağınca su baskınları olacak tabi. Bunlara rahmet gözüyle bakmak lazım. Rabbimiz Alimler şehrine bereket yağdırıyor ve toprağı bol suyla doyuruyor..!

Neyse gereksiz eleştirilere kulak verip projeyi es geçmeyelim. Bu Millet bahçesi projesi öyle bir projeki bütün aileyi kapsıyor. Küçüğünden büyüğüne, erkeğinden kızına, memurundan işçisine, amirinden emeklisine kadar her kesimin fayda sağlayacağı bir proje. Hem Of'ta millet kapıya çıkınca etrafa bakıyor ama bir türlü oturacak, yuvarlanacak, çay içip dinlenecek yer bulamıyor. Bu proje sayesinde artık Of Halkı etrafına bakınmadan, arayıp dertlenmeden Millet Bahçesine gidecek.

Sahil ne işe yarıyor diyenler de var. Ne sahili be kardeşim, orası serseri bahçesine dönmüş. Ailenle rahatlıkla gidip gezeceğin bir yer değil. Zaten sahil işlevini korusaydı hiç Koskocaman Dünya Liderimiz bu projeyi Of için onaylarmıydı? Reyisimiz Of'ta büyük bir eksiklik olarak gördüğü Millet Bahçesini bütün bu saydığımız ihtiyaçlar için onayladı.

İsraf israf diye ısrarla itiraz edip duranları görüyormusunuz? Bilmem adlarında Milli varmış, davaları İslam davasıymış, Partileri Saadet imiş.. Bunların da aklında fikrinde hep israf var. Başka birşey demiyorlar. Bu ve bunun gibi Millet projeleri israfmış. Bunlarda çok gerici yahu. Tutmuşlar 1400 yıllık yasakları günümüze uygulamaya çalışıyorlar. Yahu o gün başka bugün başka. Bak teknoloji çağında yaşıyoruz. Dünya bize imreniyor. Almayna, Amerika, İngiltere, Rusya bize ve liderimize imrenip kıskanıyor. Bizimde böyle liderimiz olsa diyor. Bizimde böyle Millet Bahçelerimiz olsa diyorlar. Ama onlarda bunları yapacak irade ve güç yok. Kıskanmaya devam edecekler bizim başımızda böyle lider oldukça.  Neyse şu israf diye ısrar edenler varya, onlar ülkenin ve milletin borç batağında olduğunu söyleyip bu tür projelerin külliyen israf olduğunu ifade ediyorlar. Yok kardeşim ne israfı, ha devlet ve millet borç batağında olabilir. Hem siz o bizim meşhur atasözümüzü bilmiyormusunuz? 'Borç yiğidin kamçısıdır'  Bizimde kamçımız var işte fenamı? Hem ne olmuş biraz borcumuz var diye. Ülkemiz çok büyük satar satar öderiz. Sanki sattığımızı alıp götürüyorlarda, buna da o Saadetçiler hep itiraz ediyor...

Neyse müjdenin detaylarını birazcık açıkladım. Bu kadarla yetinelim ve başka projelerde görüşmek üzere Allah'a (Celle Celalühü) emanet olun.

Not: Ben bu yazının içindeki o Saadetçilerdenim!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum ferdi 2019-10-13 20:53:10

yani chp lilerdensin yani yani

Avatar
yavuz selim 2019-10-17 23:44:39

* 150 esnaf nereye gidecek?
*ofta boşta 150 dükkan var mı?
* dükkan kiraları ne kadar artacak?
*kredisi senedi borcu olan esnaf ne yapacak?
* esnafların yanında çalışan işçiler ne olacak?
*işsiz kalacak bunca insan ve aileleri parktaki çimleri mi yiyecek?
*sahilde park varken, kalyon sahilinde 70 dönüm dolgu alanı varken çarşı-dükkan yıkmak hangi akıllının fikri?
* deprem,sel,afet durumlarında kullanılan ACİL KAMULAŞTIRMA neden of için kullanılıyor, RANT kaçacak diye mi acele ediliyor?
*proje kaç defa yenilenip parkın içine kaç tane dükkan,büfe,çay bahçesi iliştirilecek ve bunlar hangi ŞANSLI kişilere peşkeş çekilecek?
*hazine meteliğe kurşun atarken trilyonlarca parayı kamulaştırma harcamalarına aktarıp ofumuza OT ÇİÇEK kazandırınca çok mu mutlu olacağız?
* ot çiçek ağaç görmek isteyen ofun 5 dakika dışına çıkıp göremez mi, çarşının göbeğinde görmese ölür mü?
*sivri zekalı yöneticilerimiz ilçenin ticaretini öldürerek ne elde etmeye çalışıyorlar?

Avatar
emre 2019-11-04 11:27:18

Fahri bey sokak ağızıyla yazı yazmışsınız. Türkçe'yi katletmişsiniz. Örnek "Öğle konuşanlar boş boş konuşuyorlar" "öğle" değil "öyle" diye yazmalıydınız. Devrik cümleleriniz berbat. Bu gazetenin yazıları okuyup düzelteni de yok sanırım. Aklınıza eseni olduğu gibi yazıyorsunuz. Tariz ve Tecâhül-i Ârif yapmaya çalışmışsınız onu da maalesef becerememişsiniz. Lütfen yazmak olsun diye yazı yazmayın. Yazdıklarınız herkesin ciddiye almasını istiyorsanız önce kendi Türkçenizi düzeltin.

Avatar
Fahri Hacıcaferoğlu @emre 2019-11-05 17:06:14

Evet Emre kardeşim çok haklısınız. doğru dürüst Türkçe'yi konuşan ve yazan birisi değilim. Keşke sizin dediğiniz kıriterlerde bir yazar bu tarz konuları kaleme alsada biz yazamasak.
Tekrar yanlışımı hatırlattığınız için çok teşekkür ediyorum.

Avatar
Eliif 2019-11-13 14:16:15

Of’un heryeri bahçe ne gerek vardı ki oraya harcanacak parayı fakire fukaraya verin de bişeye yarasın

banner90