banner102

2 Milyon Ziyaretçisi Olan Göl!

Doğu Karadenizin en önemli turizm alanlarından biri olan Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl'ü bir yılda ziyaret eden 2 milyon turist sayısı dikkat çekti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ağustos 2015 Salı 11:05
2 Milyon Ziyaretçisi Olan Göl!

 Yılda yaklaşık yerli yabancı 2 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Uzungöl, özellikle Arap turistlerin ilgisini çekiyor. Gerek araç gerekse insan sayısının yaz aylarında çok yoğun olduğu Uzungöl, adeta büyük şehir görüntüsü sergiliyor.

Göl çevresinde bulunan 100’ün üzerinde ahşap otelde doluluk oranı 2015 yılı itibari ile yüzde yüze ulaştı. Uzungöl beldesine olan bu ilgi göl çevresinde yapılan aktivitelere yenilerini ekledi.

Uzungöl'e gelen turistler yerleşim yeri bulamayınca farklı yerleşim yerlerinde arayışlara geçiyor. Bu arayışları dikkate alan yerli halk ve işletmeciler durumdan vaziyet çıkartarak Uzungöl dışında turistlerin kalabileceği yerler inşa ediyorlar.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.08.2015 01:52
Anahtar Kelimeler:
Uzungöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90