banner102

Ailesinin Yaşayan Tek Oğluydu!

Uzungöl’de meydana gelen feci kazada Ali İrfan Çakır vefat etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2016 Cumartesi 00:31
Ailesinin Yaşayan Tek Oğluydu!

Alınan bilgilere göre akşam saatlerinde Uzungöl’den Çaykara istikametine doğru kendisinin kullandığı kamyonun freni patlaması sonucu meydana gelen kazada Ali İrfan Çakır vefat etti.

Uzungöl’ün çıkışındaki ikinci virajı geçtikten sonra freni patlayan kamyon hız kazandı. Çamlık İlkokulunu geçtikten sonra yolun kenarındaki restorana çarparak durabilen kamyonun üzerinde bulunan kepçe de kamyonun üzerine düştü. Olayda ağır yaralanan sürücü Ali İrfan Çakır ambulansla Trabzon’a hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldı. Of dolaylarına gelindiğinde Ali İrfan Çakır vefat etti.

Hafriyat işi yapan ve Uzungöl merkez mahallesinden olan Ali İrfan Çakır(33) evli ve iki çocuk babasıydı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Merhum Ali İrfan Çakır’ın iki erkek kardeşinden birisi kamyonun altında kalarak, diğeri de boğularak vefat etmişti. Ali İrfan Çakır ailesinin yaşayan tek oğluydu.

Of'un Nabzı Medya Ekibi olarak  vefat eden Ali İrfan Çakır’a Allah Zülcelâl ve Tagâddes Hazretlerinden Rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Kaynak: Çaykara Gazetesi

Son Güncelleme: 09.01.2016 09:24
Anahtar Kelimeler:
Ali İrfan Çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90