banner102

Ataköy Hastanesine Kadro!

Ataköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Taşeron İççi Olarak Çalışan İşçilerden Mülakat Sınavına Katılacak Olanlar Belli Oldu

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mart 2018 Cumartesi 16:54
Ataköy Hastanesine Kadro!

Taşeron İşçilerin Kadroya Geçirilmesi kapsamında İlçemiz Ataköy Devlet Hastanesinde Taşeron İşçi olarak çalışan ve de Kadroya geçmek isteyen  elemanlar için yapılan Başvuru sonuçları belli oldu.

Başvuru Sonuçlarına göre Toplamda 50 Taşeron İşçi Mülakat Sınavlarına katılmaya hak kazandı

ÖNCE GÜVENLİK SORUŞTURMASI

Kadroya Geçebilmek için Mülakat Sınavlarına katılmaya Hak Kazanan 50 Taşeron İşçi için önce Güvenlik Soruşturması gerçekleştirilecek.

Güvenlik Soruşturmasının ardından Kadroya geçmeleri uygun bulunan Taşeron İşçiler Kadroya geçebilmek için Mülakat Sınavına katılmaya hak kazanacaklar.

MÜLAKAT SINAVI

Gerçekleştirilecek olan Mülakat Sınavının ardından Kadroya geçmeye hak kazanan Taşeron İşçiler belli olacak.Hastanenin aşırı eleman ihtiyacından dolayı Mülakat Sınavına katılmaya hak kazananların kadroya geçeceği tahmin ediliyor.

4 AYRI ALANDA ALIM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Hastanede 4 Ayrı Alanda Eleman alımı Gerçekleştirilecek.Bu alanlar:

1-Güvenlik

2-Temizlik

3-Sekreter

4-Teknik Birim

LİSTEYİ YAYINLAMADIK..ÇÜNKÜ…

Taşeron İşçilerden Mülakat Sınavına katılmaya hak kazanan 50  İşçinin İsim Listesi elimizde mevcut Sevgili Çaykara Gündem Dostları.

Ancak gerçekleştirilecek olan Güvenlik Soruşturması dolayısı ile bu listeyi yayınlamanın uygun olmayacağını düşündük.

Bu konuda Tüm Okuyucularımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz.

 

Çaykara Gündem

Son Güncelleme: 03.03.2018 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90