banner102

Çaykara, düşman işgalinden kurtuluşu kutladı

Düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü Çaykara'da resmi bir törenle kutlandı.

26 Mart 2013 Salı 14:53
Çaykara, düşman işgalinden kurtuluşu kutladı

܇aykara’nın düşŸman işŸgalinden kurtuluşŸunun 95. yıl dönümü bu gün ܇aykara’da resmi törenlerle kutlandı. Tören saat 09.00′da resmi kurumların Kaymakamlık binasında bulunan Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başŸladı. Saat 10.00′da Cumhuriyet Meydanında başŸlayan törene  Kaymakamımız Musa ܜçgül, Belediye BaşŸkanı Namık Kemal GedikoğŸlu, Jan.Kom.ܜsteğŸmen Nurettin Kaya, Cumhuriyet BaşŸsavcısı YaşŸar Fatih Mengüç, İlçe Emniyet Amir V. BaşŸkomiser YaşŸar AçıkmeşŸe, daire amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, öğŸrenciler ve vatandaşŸlar katıldı.

Saygı duruşŸu ve İstiklal MarşŸı’nın okunmasından sonra, Kaymakamımız Musa ܜçgül ve Belediye BaşŸkanı Namık Kemal GedikoğŸlu halkın ve öğŸrencilerin kurtuluşŸ bayramını kutladı. Ardından ܇aykara Belediye BaşŸkanı Namık Kemal GedikoğŸlu günün anlam ve önemine ilişŸkin bir konuşŸma yaptı. Belediye BaşŸkanının konuşŸmasından sonra öğŸrenciler günün önem ve anlamı ile ilgili şŸiirler okudu. Törende ayrıca okullar arası yapılan şŸiir ve kompozisyon yarışŸmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

܇aykara’nın kurtuluşŸunun 95. yıl dönümü kutlamalarında Trabzon’dan gelen folklor ekibi ile Trabzon Belediyesi Mehteran takımı gösteri yaptı.

Haber Foto : caykara.gov.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdem 2013-03-26 19:19:25

allah bir daha kimsenin başına işgal vermesin. ama bu devirde bunu demek biraz zor bu zamanlarda. inşallah bizde suriye gibi olmayız. unutmayın ki israilin gerçekleştirmek istediğŸi büyük israili devletini kurma arzusu var...

Avatar
osman s... 2013-04-10 15:23:24

erdem bey TÜRKİYE demokrasi ülkedir yani iran irak libya suriye gibi DİKTATÖR ülke deyildır...korkma TÜRKİYE suriye gibi olmaz olamaz.LÜTFEN inadina yalan ve bos yorumlar yazmayın GÜNAH ediyorsun.

banner90